סטייק עם רוטב גורגונזולה עגבניות
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם בצל, גבינת פטה, רוטב מרינרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית נסו סטייק קררה עם רוטב גורגונזולה, סטייק צלוי עם רוטב שמנת Gorgonzola, ו סטייק צלוי עם רוטב שמנת גורגונזולה ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול וחום על חום בינוני גבוה במשך 1 דקה.
מוסיפים את הבשר ב 2 קבוצות ומבשלים עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הפטריות והבצל למחבת ומבשלים 5 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים בחומץ ומבשלים 2 דקות.
מערבבים את הרוטב במחבת וחום לרתיחה. תחזיר את הבשר למחבת. למעלה עם הגבינה. מבשלים ומערבבים עד הגבינה מותכת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.