סטייק עסיסי של ווילי
הסטייק העסיסי של ווילי הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 819 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-35 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל מבוסס חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו סטייק עסיסי, סטייק אפוי עסיסי, ו סטייק עסיסי ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את מיץ תפוזים, רוטב סלט, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, ושום. לסחוט את התיק לערבב היטב. אתה צריך מרינדה חומה ונחמדה.
מניחים סטייקים לתוך התיק עם המרינדה, וחותם. מקררים למשך 2 עד 5 שעות, מתהפכים מדי פעם.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. כאשר הגריל חם, שמן קלות את הסורג.
מניחים סטייקים על הגריל ומתבלים את צמרות עם מלח ופלפל לפי הטעם. למרוח עם מרינדה. מבשלים בערך 5 עד 7 דקות, ואז מתהפכים ומלח, פלפל ובסטה שוב. גריל במשך כ 7 או 8 דקות נוספות, או כדי doneness הרצוי. אל תהפוך את הסטייקים שוב. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
בואו סטייקים לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך, כדי למנוע מיצים אוזלים.
מחממים את המרינדה הנותרת לרתיחה בסיר קטן. השתמש כמו רוטב סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר