סטייק פיקדילו טאקו רכים
טאקו סטייק Picadillo רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך צימוקים, רסק עגבניות, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו טאקו רך סטייק Picadillo, טאקו רך סטייק Picadillo, ו טאקו סטייק רך (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל.
הוסף למחבת; sauté 3 כדי 4minutes לכל צד עבור בינוני נדיר.
הוסף פלפל למחבת. Sauté 2 דקות.
מוסיפים עגבניות עם צ ' ילי ירוק,זיתים, צימוקים, רסק עגבניות, כמון, ו allspice. מבשלים עד הרוטב הוא עבה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ומלח זית.
חותכים סטייק לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' על פני תבואה אלכסונית.
להוסיף סטייק וכל מיצים לרוטב במחבת; לזרוק להתמזג.
Char tortillas מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר כתמים, 15 עד 20 שניות לכל צד. לחלק מילוי בין טורטיות.
למנה: 401 קלוריות, 15 גרם שומן, 4 g סיבים
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.