סטייק מפוחלץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שזיפים מיובשים, עבה של לחם פולמן, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ירקות קיץ עם סטייק Flatiron, סטייק שטוח בסגנון יפני, ו סטייק פלטירון בגריל עם ויניגרט תבלין קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הלחם על תבנית אפייה גדולה מברשת בכל רחבי עם שמן זית.
לטאטא את הקמח לתוך מיצי המחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, לטאטא כמה פעמים, עד שהרוטב מתעבה מעט מופחת, כ 3 דקות. מסננים את הרוטב לסיר קטן, לחיצה על המוצקים. מתבלים במלח ופלפל ושומרים על הרוטב חם.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.