סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1677 קלוריות, 80 גרם חלבון, ו 123 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האהבה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אספרגוס, תפוחי אדמה, שמן זית ופלפל טחון. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 79%. נסו תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת, תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם קרם פרש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח או קיסמים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
מסטיק מנטה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
עם מגבת נייר, לנגב את כל הפטריות שלך נקי. (לא להשרות אותם במים ולאחר מכן לנקז אותם. פטריות הן כמו ספוגים קטנים. הם ישאבו מים ויהיו רטובים.) גזרו וזרקו את החלק היבש בקצה גבעולי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מורחים את הפטריות על תבנית גדולה ומזלפים מעט שמן זית. מתבלים במלח וזורקים לציפוי. צולים את הפטריות במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
בעזרת מגבת נייר, כתם את הפילה ואת סטייק האגף כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מפזרים את שני צידי הבקר במלח ופלפל. משפשפים את צמרות הפילטים עם 1 כף מהטימין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
הניחו לפילטים לשבת בחוץ, מכוסים, כדי להעלות אותם לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
8
פורסים את סטייק האגף לאורכו לרצועות בגודל 1 אינץ ' ועוטפים כל פילה בקצוות עם רצועות סטייק האגף. אולי יש לך שאריות סטייק אגף. קושרים כל פילה בחוט מטבח, או מכניסים קיסם כדי להחזיק את סטייק האגף לפילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
מסטיק מנטה
9
כשהפטריות צלויות וחומות נחמדות וזהובות, מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
במחבת גדולה מחממים 3 כפות מהחמאה על אש בינונית-גבוהה. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע ולהקציף, זורקים פנימה את הפטריות הקלויות ואת כל השמן והטפטופים מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
קולים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, ואז מזלפים את התבנית עם היין האדום. מבשלים עד שרוב היין האדום הצטמצם לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את חצי וחצי למחבת תוך ערבוב הפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את החלב, ומצמצמים אותו בשליש. אתה צריך רוטב עשיר נחמד כי מעילים האחורי של כף ומחזיק קו דרכו. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך. שמור את הרוטב חם עד מוכן לשרת. (יכול למקם אותו חסין חום קערת סט מעל סיר של בעדינות רותח מים.)
שוטפים את האספרגוס, ועם קולפן ירקות מסירים את שכבת האספרגוס החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולף
16
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
17
מחממים מחבת גדולה עם 1 כפית שמן זית ומוסיפים את הבייקון. מערבבים ומבשלים את הבייקון עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
19
מוסיפים את חומץ היין הלבן ומבשלים כמה שניות, ואז מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
20
מחממים מחבת גדולה בתנור עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה. (אם יש לכם מחבת ממש גדולה תוכלו להכניס את כל 4 הפילטים לתבנית. אם לא, לבשל בקבוצות באמצעות 1 כף שמן לכל אצווה. אתה לא רוצה שהסטייקים יגעו. אנחנו רוצים לצרוב נחמד בצד החיצוני של הפילטים וכדי להשיג זאת, הפילטים שלך זקוקים לחדר.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
21
הוסף את הפילטים לתבנית החמה וצורב עד שהפילה שלך נרגע עד שהוא ישחרר את התבנית, כ -3 דקות בצד אחד, ואז הפוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
22
הוסף גוש חמאה נדיב למחבת החמה, וכשהיא נמסה, הטה את מחבת הטיגון כלפיך כך שהחמאה תתברך במקום אחד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
23
מוסיפים את 3 ענפי הטימין המלאים. כעת, בעזרת כף גדולה, התחל לצלות את הפילטים שלך עם החמאה המומסת בטעם טימין. הופכים את הפילטים, מבססים כל אחד מהם שוב ומעבירים לתנור למספר דקות עד שהם מבושלים עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
24
להגשה: צלחת את תפוחי האדמה המרוסקים עם קרם פרש ממש לצד אחד של מרכז הצלחת. אחזר את הפילטים מהתנור והסר את החוט או קיסמי השיניים. להישען פילה על תפוחי האדמה. מעליו את רוטב הפטריות ומניחים את האספרגוס מול הפילה. אבק עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
25
שוטפים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר מים מומלחים, מספיק רק כדי לכסות את צמרות תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומבשלים עד שהמזלג רך. (כשאתה תוקע מזלג בתפוח האדמה והוא נופל ללא התנגדות, הם גמורים.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
26
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים על מגבת תה או מגבת נייר. עם כף היד שלך, לרסק קלות את תפוחי האדמה כך שהם פשוט לפתוח קצת לפצל. ודא שהם סוג של לשמור על הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
27
במחבת גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום, שאלוט, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל לבן. כשהשום והשאלוט שקופים, מוסיפים את תפוחי האדמה המרוסקים וזורקים כך שכולם יתנשקו עם החמאה, השאלוט והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
28
מחממים 5 דקות ואז מוסיפים למחבת את הקרם פרש עם מחצית מכמות העירית הקצוצה. לזרוק אז הכל מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
29
מגישים סגנון משפחתי או על צלחות אישיות ומעליהם את שאר העירית ומעט גרידת לימון. ההתלהבות מעניקה לספודים טאנג ורוכסן קטנים נוספים.
סטייק פלנק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.