קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש

סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1677 קלוריות, 80 גרם חלבון, ו 123 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האהבה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אספרגוס, תפוחי אדמה, שמן זית ופלפל טחון. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 79%. נסו תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת, תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם קרם פרש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח או קיסמים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
עם מגבת נייר, לנגב את כל הפטריות שלך נקי. (לא להשרות אותם במים ולאחר מכן לנקז אותם. פטריות הן כמו ספוגים קטנים. הם ישאבו מים ויהיו רטובים.) גזרו וזרקו את החלק היבש בקצה גבעולי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מורחים את הפטריות על תבנית גדולה ומזלפים מעט שמן זית. מתבלים במלח וזורקים לציפוי. צולים את הפטריות במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעזרת מגבת נייר, כתם את הפילה ואת סטייק האגף כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מפזרים את שני צידי הבקר במלח ופלפל. משפשפים את צמרות הפילטים עם 1 כף מהטימין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
הניחו לפילטים לשבת בחוץ, מכוסים, כדי להעלות אותם לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
8
פורסים את סטייק האגף לאורכו לרצועות בגודל 1 אינץ ' ועוטפים כל פילה בקצוות עם רצועות סטייק האגף. אולי יש לך שאריות סטייק אגף. קושרים כל פילה בחוט מטבח, או מכניסים קיסם כדי להחזיק את סטייק האגף לפילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
9
כשהפטריות צלויות וחומות נחמדות וזהובות, מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
במחבת גדולה מחממים 3 כפות מהחמאה על אש בינונית-גבוהה. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע ולהקציף, זורקים פנימה את הפטריות הקלויות ואת כל השמן והטפטופים מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
קולים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, ואז מזלפים את התבנית עם היין האדום. מבשלים עד שרוב היין האדום הצטמצם לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את חצי וחצי למחבת תוך ערבוב הפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את החלב, ומצמצמים אותו בשליש. אתה צריך רוטב עשיר נחמד כי מעילים האחורי של כף ומחזיק קו דרכו. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך. שמור את הרוטב חם עד מוכן לשרת. (יכול למקם אותו חסין חום קערת סט מעל סיר של בעדינות רותח מים.)
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
שוטפים את האספרגוס, ועם קולפן ירקות מסירים את שכבת האספרגוס החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
16
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
17
מחממים מחבת גדולה עם 1 כפית שמן זית ומוסיפים את הבייקון. מערבבים ומבשלים את הבייקון עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
19
מוסיפים את חומץ היין הלבן ומבשלים כמה שניות, ואז מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
20
מחממים מחבת גדולה בתנור עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה. (אם יש לכם מחבת ממש גדולה תוכלו להכניס את כל 4 הפילטים לתבנית. אם לא, לבשל בקבוצות באמצעות 1 כף שמן לכל אצווה. אתה לא רוצה שהסטייקים יגעו. אנחנו רוצים לצרוב נחמד בצד החיצוני של הפילטים וכדי להשיג זאת, הפילטים שלך זקוקים לחדר.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
21
הוסף את הפילטים לתבנית החמה וצורב עד שהפילה שלך נרגע עד שהוא ישחרר את התבנית, כ -3 דקות בצד אחד, ואז הפוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
הוסף גוש חמאה נדיב למחבת החמה, וכשהיא נמסה, הטה את מחבת הטיגון כלפיך כך שהחמאה תתברך במקום אחד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
מוסיפים את 3 ענפי הטימין המלאים. כעת, בעזרת כף גדולה, התחל לצלות את הפילטים שלך עם החמאה המומסת בטעם טימין. הופכים את הפילטים, מבססים כל אחד מהם שוב ומעבירים לתנור למספר דקות עד שהם מבושלים עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
24
להגשה: צלחת את תפוחי האדמה המרוסקים עם קרם פרש ממש לצד אחד של מרכז הצלחת. אחזר את הפילטים מהתנור והסר את החוט או קיסמי השיניים. להישען פילה על תפוחי האדמה. מעליו את רוטב הפטריות ומניחים את האספרגוס מול הפילה. אבק עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
25
שוטפים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר מים מומלחים, מספיק רק כדי לכסות את צמרות תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומבשלים עד שהמזלג רך. (כשאתה תוקע מזלג בתפוח האדמה והוא נופל ללא התנגדות, הם גמורים.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
26
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים על מגבת תה או מגבת נייר. עם כף היד שלך, לרסק קלות את תפוחי האדמה כך שהם פשוט לפתוח קצת לפצל. ודא שהם סוג של לשמור על הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
27
במחבת גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום, שאלוט, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל לבן. כשהשום והשאלוט שקופים, מוסיפים את תפוחי האדמה המרוסקים וזורקים כך שכולם יתנשקו עם החמאה, השאלוט והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
28
מחממים 5 דקות ואז מוסיפים למחבת את הקרם פרש עם מחצית מכמות העירית הקצוצה. לזרוק אז הכל מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
29
מגישים סגנון משפחתי או על צלחות אישיות ומעליהם את שאר העירית ומעט גרידת לימון. ההתלהבות מעניקה לספודים טאנג ורוכסן קטנים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

1חבורהאספרגוס, קצוות קשים גזוזאספרגוס, קצוות קשים גזוז170פלפל האבנרובייקון פרוס, פנצ'טה או פרושוטו (כ -6 פרוסות), קצוץבייקון פרוס, פנצ'טה או פרושוטו (כ -6 פרוסות), קצוץ454פלפל האבנרופילה בקר כל אחד)פילה בקר כל אחד)4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי20פלפל האבנרועירית קצוצה דקעירית קצוצה דק227פלפל האבנרוקרם פרש או שמנת חמוצהקרם פרש או שמנת חמוצה907פלפל האבנרואצבעות או תפוחי אדמה אדומים קטניםאצבעות או תפוחי אדמה אדומים קטנים680פלפל האבנרוסטייק צלע (אודותסטייק צלע (אודות4קצת קישואים קצוציםפטרוזיליה קצוצה טרייה, לקישוטפטרוזיליה קצוצה טרייה, לקישוט1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי קצוץ, בתוספת 3 ענפי טימין טריטימין טרי קצוץ, בתוספת 3 ענפי טימין טרי4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ4קצת קישואים קצוציםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון2421 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי1גרידת לימוןגרידת לימון454פלפל האבנרופטריות (פטריות כפתורים או פטריות מעורבות כמו שיטאקי, מורל, פורצ'יני, קנטרלים - צריך 20 עד 25 פטריות כפתורים או 5 כוסות פטריות מעורבות חתוכות)פטריות (פטריות כפתורים או פטריות מעורבות כמו שיטאקי, מורל, פורצ'יני, קנטרלים - צריך 20 עד 25 פטריות כפתורים או 5 כוסות פטריות מעורבות חתוכות)541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה (בערך, יותר במידת הצורך)שמן זית כתית מעולה (בערך, יותר במידת הצורך)1801 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם4קצת קישואים קצוציםמלחמלח2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ76פלפל האבנרוחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ יין לבןחומץ יין לבן2441 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק פלנק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.