קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש

סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1677 קלוריות, 80 גרם חלבון, ו 123 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האהבה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אספרגוס, תפוחי אדמה, שמן זית ופלפל טחון. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 79%. נסו תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת, תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם קרם פרש עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח או קיסמים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
עם מגבת נייר, לנגב את כל הפטריות שלך נקי. (לא להשרות אותם במים ולאחר מכן לנקז אותם. פטריות הן כמו ספוגים קטנים. הם ישאבו מים ויהיו רטובים.) גזרו וזרקו את החלק היבש בקצה גבעולי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מורחים את הפטריות על תבנית גדולה ומזלפים מעט שמן זית. מתבלים במלח וזורקים לציפוי. צולים את הפטריות במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
בעזרת מגבת נייר, כתם את הפילה ואת סטייק האגף כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מפזרים את שני צידי הבקר במלח ופלפל. משפשפים את צמרות הפילטים עם 1 כף מהטימין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
הניחו לפילטים לשבת בחוץ, מכוסים, כדי להעלות אותם לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
8
פורסים את סטייק האגף לאורכו לרצועות בגודל 1 אינץ ' ועוטפים כל פילה בקצוות עם רצועות סטייק האגף. אולי יש לך שאריות סטייק אגף. קושרים כל פילה בחוט מטבח, או מכניסים קיסם כדי להחזיק את סטייק האגף לפילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
9
כשהפטריות צלויות וחומות נחמדות וזהובות, מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
11
במחבת גדולה מחממים 3 כפות מהחמאה על אש בינונית-גבוהה. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע ולהקציף, זורקים פנימה את הפטריות הקלויות ואת כל השמן והטפטופים מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
קולים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, ואז מזלפים את התבנית עם היין האדום. מבשלים עד שרוב היין האדום הצטמצם לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
מוסיפים את חצי וחצי למחבת תוך ערבוב הפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
מוסיפים את החלב, ומצמצמים אותו בשליש. אתה צריך רוטב עשיר נחמד כי מעילים האחורי של כף ומחזיק קו דרכו. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך. שמור את הרוטב חם עד מוכן לשרת. (יכול למקם אותו חסין חום קערת סט מעל סיר של בעדינות רותח מים.)
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
שוטפים את האספרגוס, ועם קולפן ירקות מסירים את שכבת האספרגוס החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
16
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
17
מחממים מחבת גדולה עם 1 כפית שמן זית ומוסיפים את הבייקון. מערבבים ומבשלים את הבייקון עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
18
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
19
מוסיפים את חומץ היין הלבן ומבשלים כמה שניות, ואז מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
20
מחממים מחבת גדולה בתנור עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה. (אם יש לכם מחבת ממש גדולה תוכלו להכניס את כל 4 הפילטים לתבנית. אם לא, לבשל בקבוצות באמצעות 1 כף שמן לכל אצווה. אתה לא רוצה שהסטייקים יגעו. אנחנו רוצים לצרוב נחמד בצד החיצוני של הפילטים וכדי להשיג זאת, הפילטים שלך זקוקים לחדר.)
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
21
הוסף את הפילטים לתבנית החמה וצורב עד שהפילה שלך נרגע עד שהוא ישחרר את התבנית, כ -3 דקות בצד אחד, ואז הפוך.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
22
הוסף גוש חמאה נדיב למחבת החמה, וכשהיא נמסה, הטה את מחבת הטיגון כלפיך כך שהחמאה תתברך במקום אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
23
מוסיפים את 3 ענפי הטימין המלאים. כעת, בעזרת כף גדולה, התחל לצלות את הפילטים שלך עם החמאה המומסת בטעם טימין. הופכים את הפילטים, מבססים כל אחד מהם שוב ומעבירים לתנור למספר דקות עד שהם מבושלים עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
24
להגשה: צלחת את תפוחי האדמה המרוסקים עם קרם פרש ממש לצד אחד של מרכז הצלחת. אחזר את הפילטים מהתנור והסר את החוט או קיסמי השיניים. להישען פילה על תפוחי האדמה. מעליו את רוטב הפטריות ומניחים את האספרגוס מול הפילה. אבק עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
25
שוטפים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר מים מומלחים, מספיק רק כדי לכסות את צמרות תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומבשלים עד שהמזלג רך. (כשאתה תוקע מזלג בתפוח האדמה והוא נופל ללא התנגדות, הם גמורים.)
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
26
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים על מגבת תה או מגבת נייר. עם כף היד שלך, לרסק קלות את תפוחי האדמה כך שהם פשוט לפתוח קצת לפצל. ודא שהם סוג של לשמור על הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
27
במחבת גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום, שאלוט, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל לבן. כשהשום והשאלוט שקופים, מוסיפים את תפוחי האדמה המרוסקים וזורקים כך שכולם יתנשקו עם החמאה, השאלוט והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
28
מחממים 5 דקות ואז מוסיפים למחבת את הקרם פרש עם מחצית מכמות העירית הקצוצה. לזרוק אז הכל מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
29
מגישים סגנון משפחתי או על צלחות אישיות ומעליהם את שאר העירית ומעט גרידת לימון. ההתלהבות מעניקה לספודים טאנג ורוכסן קטנים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

מרכיבים

1חבורהאספרגוס, קצוות קשים גזוזאספרגוס, קצוות קשים גזוז170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בייקון פרוס, פנצ'טה או פרושוטו (כ -6 פרוסות), קצוץבייקון פרוס, פנצ'טה או פרושוטו (כ -6 פרוסות), קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בקר כל אחד)פילה בקר כל אחד)4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי20חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עירית קצוצה דקעירית קצוצה דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קרם פרש או שמנת חמוצהקרם פרש או שמנת חמוצה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אצבעות או תפוחי אדמה אדומים קטניםאצבעות או תפוחי אדמה אדומים קטנים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק צלע (אודותסטייק צלע (אודות4שרימפס וורידיםפטרוזיליה קצוצה טרייה, לקישוטפטרוזיליה קצוצה טרייה, לקישוט11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץ, בתוספת 3 ענפי טימין טריטימין טרי קצוץ, בתוספת 3 ענפי טימין טרי4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ4שרימפס וורידיםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון2421 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי1גרידת לימוןגרידת לימון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות (פטריות כפתורים או פטריות מעורבות כמו שיטאקי, מורל, פורצ'יני, קנטרלים - צריך 20 עד 25 פטריות כפתורים או 5 כוסות פטריות מעורבות חתוכות)פטריות (פטריות כפתורים או פטריות מעורבות כמו שיטאקי, מורל, פורצ'יני, קנטרלים - צריך 20 עד 25 פטריות כפתורים או 5 כוסות פטריות מעורבות חתוכות)541 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה (בערך, יותר במידת הצורך)שמן זית כתית מעולה (בערך, יותר במידת הצורך)1801 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה4שרימפס וורידיםמלחמלח2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ76חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1stickחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין לבןחומץ יין לבן2441 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק פלנק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.