סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סטייק פלנק עטוף פילה פטיט עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1677 קלוריות, 80 גרם חלבון, ו 123 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האהבה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אספרגוס, תפוחי אדמה, שמן זית ופלפל טחון. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 79%. נסו תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת, תפוחי אדמה עם קרם פרש וקוויאר, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם קרם פרש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחרוזת מטבח או קיסמים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מסטיק מנטה
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
עם מגבת נייר, לנגב את כל הפטריות שלך נקי. (לא להשרות אותם במים ולאחר מכן לנקז אותם. פטריות הן כמו ספוגים קטנים. הם ישאבו מים ויהיו רטובים.) גזרו וזרקו את החלק היבש בקצה גבעולי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מורחים את הפטריות על תבנית גדולה ומזלפים מעט שמן זית. מתבלים במלח וזורקים לציפוי. צולים את הפטריות במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
סטייקים של ניו יורק
פלפל ארבול
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
בעזרת מגבת נייר, כתם את הפילה ואת סטייק האגף כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מפזרים את שני צידי הבקר במלח ופלפל. משפשפים את צמרות הפילטים עם 1 כף מהטימין הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
הניחו לפילטים לשבת בחוץ, מכוסים, כדי להעלות אותם לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
8
פורסים את סטייק האגף לאורכו לרצועות בגודל 1 אינץ ' ועוטפים כל פילה בקצוות עם רצועות סטייק האגף. אולי יש לך שאריות סטייק אגף. קושרים כל פילה בחוט מטבח, או מכניסים קיסם כדי להחזיק את סטייק האגף לפילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מסטיק מנטה
9
כשהפטריות צלויות וחומות נחמדות וזהובות, מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
10
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
במחבת גדולה מחממים 3 כפות מהחמאה על אש בינונית-גבוהה. ברגע שהחמאה מתחילה לבעבע ולהקציף, זורקים פנימה את הפטריות הקלויות ואת כל השמן והטפטופים מתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1 כוס בצל קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
קולים את הפטריות במשך 8 עד 10 דקות, ואז מזלפים את התבנית עם היין האדום. מבשלים עד שרוב היין האדום הצטמצם לכמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
מוסיפים את חצי וחצי למחבת תוך ערבוב הפטריות. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מוסיפים את החלב, ומצמצמים אותו בשליש. אתה צריך רוטב עשיר נחמד כי מעילים האחורי של כף ומחזיק קו דרכו. טועמים ומתאימים את התיבול במידת הצורך. שמור את הרוטב חם עד מוכן לשרת. (יכול למקם אותו חסין חום קערת סט מעל סיר של בעדינות רותח מים.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגורר
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
15
שוטפים את האספרגוס, ועם קולפן ירקות מסירים את שכבת האספרגוס החיצונית.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
קולף
16
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
17
מחממים מחבת גדולה עם 1 כפית שמן זית ומוסיפים את הבייקון. מערבבים ומבשלים את הבייקון עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
18
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
19
מוסיפים את חומץ היין הלבן ומבשלים כמה שניות, ואז מסירים מהאש ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
20
מחממים מחבת גדולה בתנור עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה. (אם יש לכם מחבת ממש גדולה תוכלו להכניס את כל 4 הפילטים לתבנית. אם לא, לבשל בקבוצות באמצעות 1 כף שמן לכל אצווה. אתה לא רוצה שהסטייקים יגעו. אנחנו רוצים לצרוב נחמד בצד החיצוני של הפילטים וכדי להשיג זאת, הפילטים שלך זקוקים לחדר.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
21
הוסף את הפילטים לתבנית החמה וצורב עד שהפילה שלך נרגע עד שהוא ישחרר את התבנית, כ -3 דקות בצד אחד, ואז הפוך.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
22
הוסף גוש חמאה נדיב למחבת החמה, וכשהיא נמסה, הטה את מחבת הטיגון כלפיך כך שהחמאה תתברך במקום אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
23
מוסיפים את 3 ענפי הטימין המלאים. כעת, בעזרת כף גדולה, התחל לצלות את הפילטים שלך עם החמאה המומסת בטעם טימין. הופכים את הפילטים, מבססים כל אחד מהם שוב ומעבירים לתנור למספר דקות עד שהם מבושלים עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
24
להגשה: צלחת את תפוחי האדמה המרוסקים עם קרם פרש ממש לצד אחד של מרכז הצלחת. אחזר את הפילטים מהתנור והסר את החוט או קיסמי השיניים. להישען פילה על תפוחי האדמה. מעליו את רוטב הפטריות ומניחים את האספרגוס מול הפילה. אבק עם הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
25
שוטפים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר מים מומלחים, מספיק רק כדי לכסות את צמרות תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה, ואז מורידים לרתיחה ומבשלים עד שהמזלג רך. (כשאתה תוקע מזלג בתפוח האדמה והוא נופל ללא התנגדות, הם גמורים.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
26
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים על מגבת תה או מגבת נייר. עם כף היד שלך, לרסק קלות את תפוחי האדמה כך שהם פשוט לפתוח קצת לפצל. ודא שהם סוג של לשמור על הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
תה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
27
במחבת גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום, שאלוט, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל לבן. כשהשום והשאלוט שקופים, מוסיפים את תפוחי האדמה המרוסקים וזורקים כך שכולם יתנשקו עם החמאה, השאלוט והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
28
מחממים 5 דקות ואז מוסיפים למחבת את הקרם פרש עם מחצית מכמות העירית הקצוצה. לזרוק אז הכל מצופה יפה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
29
מגישים סגנון משפחתי או על צלחות אישיות ומעליהם את שאר העירית ומעט גרידת לימון. ההתלהבות מעניקה לספודים טאנג ורוכסן קטנים נוספים.
סטייק פלנק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.