סטייק פלנק עם רוטב פטריות
סטייק פלנק עם רוטב פטריות דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 208 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית. גשו לסופר וקנו מים, פטריות, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 44%. מתכונים דומים: סטייק פלנק עם רוטב פטריות, סטייק פלנק עם רוטב פטריות וסטייק פלנק עם רוטב פטריות.
הוראות
מחממים 1 כף שמן במחבת 10 אינץ' על אש בינונית.
מוסיפים את בשר הבקר ומבשלים עד להשחמה היטב משני הצדדים עד לעשייה הרצויה, כ-10 דקות ל-medium-רייר.
מוציאים את בשר הבקר מהמחבת.
מחממים 1 כף חמאה ואת יתרת השמן במחבת.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים 5 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השאלוט, השום והרוזמרין ומבשלים ומערבבים במשך 30 שניות. מערבבים פנימה את המרק המרוכז, המים ושארית החמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה.
חותכים את בשר הבקר באלכסון כנגד הדגן לפרוסות דקות.
מגישים את תערובת הפטריות עם הבקר.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק פלנק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
![אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר]()
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.