קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה

סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה
סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קברנה סוביניון, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק בגריל מתובל ברוטב ברנדי שמנת, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו סטייק בלסמי ושום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
חותכים סטייק פלנק לתוך 8 אונקיות מנות קלות לרכך עם פטיש. אבק עם פלפל שחור כתוש ומלח כשר. לחץ מלח ופלפל לתוך סטייק עם כף היד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סטייק צלעסטייק צלע
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מעבירים סטייקים לתבנית אפייה ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
תן להשרות במשך 4 עד 8 שעות.
5
במחבת רוטב בינונית על חום בינוני, מוסיפים שמן זית כתית מעולה ובצל וקלים קלות עד הבצל הם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים שום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום. Deglaze עם יין וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
להוסיף סוכר ולתת להתבשל ולהפחית במשך 20 עד 30 דקות עד התערובת מפחיתה ל 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
מניחים סטייקים על גריל חם. העבר פעם אחת בצד הראשון לסמן את הסטייקים, לבשל במשך 5 דקות להעיף, שוב רק נע פעם אחת לסמן סטייק, לבשל במשך 4 דקות. כאשר doneness הרצוי מושגת, להסיר סטייקים מגריל ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מסננים תערובת יין ולחזור לחום כדי להפחית במשך 5 דקות יותר או עד סירופ סמיך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מגישים עם הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.