סטייק פלפל חריף ברנדי
סטייק פלפל חריף ברנדי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 936 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 102 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מלח, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. . עם כפית נסו סטייק פלפל חריף ברנדי, סטייק עם רוטב ברנדי ופלפל, ו פלפל ירוק-רוטב ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על גרגרי פלפל מרוסקים לשני הצדדים של כל סטייק.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים שום ויין, ומבשלים 1 דקה. מסדרים סטייקים במחבת, ומבשלים 5 עד 10 דקות לכל צד, או עד doneness הרצוי. להפחית את החום לנמוך.
יוצקים ברנדי על סטייקים, בזהירות אור עם גפרור.
מפזרים בצל ירוק ושאלוט סביב הסטייקים, ומעגלים את הסטייקים עם שמנת. לבשל, לערבב רוטב, עד חם.
מעבירים סטייקים לצלחות. מערבבים סוכר לתוך רוטב, ולאחר מכן כפית על בשר.