סטייק פרמזן קובייה
סטייק פרמזן קובייה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-2650 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, אבקת שום, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק קובייה עם רוטב, ו סטייק פרמז'ן קובייה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בצלחת רדודה, מערבבים יחד את הקמח, מלח ופלפל. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים ומים עם מזלג. בקערה שלישית, או צלחת רדודה, מערבבים יחד את פירורי הקרקר, 1/3 כוס גבינת פרמזן ובזיליקום.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. לדלות את סטייקים הקובייה בקמח מתובל, לטבול לתוך תערובת הביצה, ואת המעיל עם תערובת פירורי קרקר.
מניחים אותם במחבת, ומטגנים רק עד השחמה בכל צד. מסדרים סטייקים בשכבה אחת בתבשיל משומן.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד את רוטב העגבניות, הסוכר, 1/4 כפית אורגנו, ואבקת שום. כף מעל סטייקים כאשר 25 דקות הן למעלה. מעל כל סטייק עם גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן נותרת; מפזרים שאריות אורגנו מעל.
אופים במשך 5 דקות יותר, או עד הגבינה נמסה, והרוטב חם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.