סטייק צ'אק בגריל
סטייק צ'אק בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 370 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, קטשופ, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק צ'אק במרינדה, צ'אק צלוי בגריל עם ירקות., ו צלי צ'אק מנגל בגריל.
הוראות
בסיר קטן הקפיצו שום בשמן במשך 3-4 דקות או עד שהוא רך; מסירים מהאש. במידה של 4 כוסות, שלבו את החומץ, הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, הסוכר, הבזיליקום והשום.
יוצקים 1 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבשר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 6 שעות או לילה. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
גריל סטייק, ללא כיסוי, על אש בינונית עד להשחמה מכל צד. העבר סטייק לצד העקיף של הגריל, באמצעות מחבת טפטוף וגריל, מכוסה, למשך 45-50 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145; בינוני, 160 ל; כל הכבוד, 170 ל'), צולה מדי פעם במרינדה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. ג ' נר5 מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![5 מרלו]()
5 מרלו
# 40 חובב יין למעלה 100 בסט ביי של 2019