סטייק צלוי בצלייה תפוזים
סטייק פלנק תפוזים בגריל הוא מנה עיקרית המתאימה ל-2 סועדים. תמורת 4.21 דולר למנה , מתכון זה מכסה 24% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 623 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם סטייק פלנק בקר, רוטב סויה, מיץ תפוזים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 35 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. יום העצמאות האמריקאי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 53% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: סטייק פלנק ברוטב פטריות , סטייק פלנק אסייתי , וסטייק פלנק קובני עם סלט אבוקדו ועגבניות .
הוראות
בקערה, שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים; ערבבו היטב.
יוצקים כוס אחת של מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מכסים ומקררים את המרינדה הנותרת.
הוסיפו את הבשר לשקית. סגרו והפכו לציפוי; הכניסו למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה, תוך הפיכה מדי פעם.
סננו את המרינדה מהבשר והשליכו אותה. צלו את הבשר על האש, ללא מכסה, על אש בינונית או צלו אותו בגובה 10 ס"מ מהאש במשך 10-12 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (למדיום-רייר, מדחום בשר אמור להראות 145°; מדיום, 160°; עשוי היטב, 170°), מורחים לעתים קרובות את המרינדה ששמרנו והופכים פעם אחת.