סטייק צלוי ברוטב סטייקהאוס
סטייק צלוי ברוטב סטקהאוס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך חרדל דיז'ון, רוטב ווסטרשייר, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו בסגנון תאילנדי במרינדה סטייק וסלט עשבי תיבול, סטייק צלוי במרינדה., ו סטייק צלוי במרינדה. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום, אנשובי, שום, חרדל, רסק עגבניות, ושמן צמחי בבלנדר ומתערבבים עד חלקה, שמנת, ו emulsified.
להעביר 1/3 של מרינדה למיכל קטן, להוסיף עירית ושאלוט, מערבבים לשלב, ושמורה.
מניחים סטייק אגף בתוך גלון בגודל רוכסן מנעול תיק עם המרינדה הנותרים. לחץ על אוויר, שקית חותם, ולאפשר בשר כדי להשרות, מפנה מדי פעם, לפחות 1 שעה עד 1
הסר סטייק מן המרינדה יבש טפיחה עם מגבות נייר. להצית ארובה גדולה מלאה גחלים ולחכות עד שהם מכוסים באפר אפור.
פרוש באופן שווה על פני 1/2 של באח, משאיר את החצי השני ריק.
שים את באח הבישול במקום, לכסות, ולאפשר גריל לחמם במשך 5 דקות. לגרד סורגים בישול נקי, ואז למקם סטייק האגף על הצד החם של הגריל. לבשל עד חרוך היטב, על 3 דקות. הפוך סטייק ולהמשיך לבשל עד הצד השני חרוך היטב, על 3 דקות יותר.
מעבירים סטייק לצד קריר יותר של הגריל, מכסים ומבשלים עד למרכז הסטייק רושמים 52° על מדחום שקורא אינטנט למדיום-נדיר, או 135° למדיום.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ולאפשר סטייק לנוח לפחות 5 דקות. לגלף ולהגיש, עובר שולחן מרינדה נוסף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר