סטייק צלוי בשום צלוי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 53 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם רוטב ברביקיו פיקנטי&, סטייק צלע בקר, פפריקן ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סטייק צלוי ברוטב סויה שום, סטייק בלסמי ושום צלוי, ו סטייק צלוי עם שום ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
גריל חום לחום בינוני גבוה.
מערבבים שום ותבלינים; לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של סטייק.
סטייק גריל 5 דקות. בכל צד. המשיכו לצלות 10 דקות. או עד doneness בינוני (160F), מפנה צחצוח מדי פעם עם רוטב ברביקיו.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.