סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים
סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב פלפל, וידליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם אבוקדו וסלסה דו-עגבנייה, טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו, ו טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו.
הוראות
כדי להכין סטייק, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. ציון דפוס יהלום משני צידי סטייק. לשפשף תערובת אבקת צ ' ילי באופן שווה על סטייק. כיסוי וצינה 1 שעה.
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
כדי להכין סלסה, לשלב אבוקדו ו -7 המרכיבים הבאים (באמצעות רוטב פלפל) בקערה בינונית.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. תערובת סטייק כפית באופן שווה על כל אחד 8 טורטיות. מעל כל טאקו עם סלסה 1/4 כוס וכרוב 1/4 כוס.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.