סטייק צלוי מולסה צלוי
סטייק צלוי מולסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סטייק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק מולסה צלוי עם סלסה אבטיח, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקציפים יחד את המולסה, חומץ, חרדל, רוטב סויה, שמן זית, שום ורוזמרין בכוס מדידה 2 כוסות.
יוצקים את המרינדה לתוך שקית בגודל 1 ליטר ziptop.
מוסיפים את סטייק האגף ופונים למעיל עם המרינדה.
מניחים במקרר במשך 4 שעות (או לפחות 1 שעה אם הזמן מוגבל).
הסר את הסטייק מהמקרר לפחות 30 דקות לפני הצלייה כדי להסיר את הצינה.
מחממים מחבת ברזל יצוק או גריל גז חיצוני על חום גבוה בינוני.
הסר סטייק מן המרינדה לתת טפטוף עודף מעל. מתבלים את הסטייק היטב עם מלח ופלפל. סטייק גריל בכל צד במשך 5 עד 6 דקות, סך של 12 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.