קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות3
ציון בריאות39
מגזין

סטייק צלוי עם לימון ושום

סטייק צלוי עם לימון ושום
סטייק צלוי צלע עם לימון ושום דורש בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 74 גרם של שומן, וסך הכל 1201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מרק עוף, סטייק בקר, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם לימון ושום, פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון, ו בישול איטי יום ראשון: סטייק צלע בירה.

הוראות

1
מערבבים את הקמח ואבקת השום יחד בצלחת רדודה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לטבול את הסטייק בתערובת הקמח באופן שווה ציפוי שני הצדדים. תניח בצד. להיפטר מתערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מחממים את שמן הבישול במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הסטייק במחבת ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד. מערבבים במרק העוף, מיץ לימון, שום וציפורן. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית את החום לנמוך. כיסוי, ומבשלים עד סטייק הוא רך, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כדי לשרת, להסיר סטייק מהמחבת, לחתוך את התבואה ברצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים על צלחות הגשה, ורוטב מצקת על בשר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.