קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת

סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת
סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סלק, שן שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו סלק קלוי וירקות סלק מוקפצים, סלק מטוגן עם סלק צלוי ועגל טנדרלוין, ו צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. לקצץ צמרות ירוקות מן הסלק; לחתוך את הגבעולים להשליך,הזמנת ירקות. בעדינות לשפשף 4 סלק ולהניח בצד (מילואים הנותרים סלק לשימוש אחר). לזרוק סלק עם 2 כפות שמן במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים מלח. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים עד סלק רך, על 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בואו סלק לעמוד מכוסה בטמפרטורת החדר 20 דקות. לקלף סלק לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
5
להקציף קרם fraîche, חזרת, מיץ לימון, ושאלוט טחון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חזרתחזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים סלק וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 20 דקות. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
1
להקציף 2 כפות שמן זית, חרדל דיז 'ון, רוטב ווסטרשייר, רוזמרין קצוץ, שום טחון, ופלפל שחור טחון בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים סטייק, פונים למעיל. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מתלה ריסוס גריל עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר סטייק מן המרינדה; מפזרים מלח ופלפל. סטייק גריל כדי doneness הרצוי, על 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הסר מן הגריל; תן לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
בינתיים, חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף סלק שמורות; מטגן עד נבול, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
8
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 3 דקות.
9
פרוס דק סטייק לרוחב. מחלקים סטייק בין 6 צלחות; להקיף עם סלק מוקפץ. סלק חזרת תל לצד.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
חזרתחזרת
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019