סטייק צלע בגריל עם סלסה קרודה
סטייק צלע בגריל עם סלסה קרודה יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.92 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 510 קלוריות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם מלח ופלפל אפור, אורגנו, עלי אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד טוב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 67%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק צלע בגריל עם סלסה קונפטי, סטייק צלע בגריל עם סלסת תירס, ו סטייק צלע בגריל עם סלסה ורדה.
הוראות
ציוד מיוחד: שיפודי עץ, ספוגים במים למשך 30 דקות
מכינים את הגריל ונותנים לו להישרף לגחלים בינוניות. ליבה את העגבניות וחתוך איקס דרך העור בתחתית כל אחת מהן.
בקערה זורקים את העגבניות, הבצל, הפלפל והצ ' ילי עם 1 עד 2 כפות שמן הזית; מתבלים במלח ופלפל. אבטח את הצ ' ילי בעזרת שיפודי עץ ממתכת או ספוגים כדי שלא ייפלו דרך סורג הגריל.
מניחים את העגבניות על הגריל, בצד איקס כלפי מטה והרחק מחום ישיר, עם שאר הירקות. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את הבצל, הפלפל והצ 'ילי לצ' ילי באופן שווה, עד שהעגבניות התרככו אך עדיין יציבות מספיק כדי לעמוד בפני עצמן והבצל, הפלפל והצ ' ילי שלפוחיות, בערך 15 דקות.
מכניסים את הפלפל והצ ' ילי לקערה ומכסים לאדים ומשחררים את הקליפות.
תנו לעגבניות להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה ורדודה שלבו 4 כפות שמן זית, שום, חומץ, אורגנו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו בצד.
חותכים את העגבניות לשניים אופקית וסוחטים את הזרעים למסננת התלויה מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. קוצצים דק את הבצל והעגבניות. מחזירים את עיסת העגבניות וכל המיצים מלוח החיתוך לקערה המחזיקה את מיצי העגבניות. זרעים וקוצצים את הצ ' ילי.
חותכים את הפלפל לקוביות קטנות. מועכים את הצ ' ילי וטועמים כדי לקבוע את החום שלהם.
מוסיפים את כל הירקות עם תערובת שמן זית שום.
מערבבים היטב לפני ציפוי פסטה או סטייק האגף.
מתבלים את סטייק האגף במלח, פלפל ומברישים בכף 1 משמן הזית. גריל, הופך פעם אחת, עד שנעשה לפי טעמכם, כ -10 דקות לבשר נדיר (לבישול בתוך הבית נסו ברזל יצוק, מחבת או מחבת ביסטקה). דקה לפני שמסירים סטייק מהאש, מעליו אורגנו וגורגונזולה.
מעבירים לקרש חיתוך, מזלפים עוד 1 כף שמן זית, ומפוררים מעל את 1/2 כפית האורגנו שנותרה.
בינתיים מברישים את הלחם משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הלחם משני הצדדים עד שהוא שחום ופריך מבחוץ אך עדיין רך מבפנים.
חותכים את הבשר באלכסון לפרוסות דקות ומסדרים על מגש או צלחות, על גבי לחם פריך. למעלה עם כ 1/4 כוס של סלסה קרודה, לכל פרוסת לחם מטפטף על כל מנה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אבלון נאפה מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![אבלון נאפה מרלו]()
אבלון נאפה מרלו
מרלו 2010 מראה את עומקו עם צבע נופך עשיר. ניחוחות של שזיפים, קומפוט אפרסק, טבק, ריבס ואניס ממלאים את הכוס. סוכר קרמל וניל הערות מן ההזדקנות אלון משלימים את ניחוחות פירות בשלים. מאפייני פרי ההרים מראים את עוצמת טעמי הפירות. הערך נהנה מתווי פירות יער מתוקים של אוליברי, ואחריו גימור של שימורי אוכמניות. האלון העניק טעמים של מוקה ובריוש קלוי, המשתלבים ומשלימים את שכבות הפירות העשירות. טאנינים מזוקקים תומכים ביין מאוזן זה. כאשר מרלו במשקל בינוני / כבד זה מתפתח בכוס, אפשר ליהנות מתווי פירות יער עסיסיים וכהים מתמשכים, מגע של תבלין קקאו המתפתח באמצע וגימור מתמשך.