סטייק צלע בגריל רוזמרין
סטייק צלע בגריל רוזמרין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 305 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק צלע בגריל עם רוזמרין, סטייק צלע בגריל רוזמרין, ו סטייק צלע בגריל עם שום ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 10 מרכיבים ראשונים. שמור 1/3 כוס תערובת יין אדום.
מניחים סטייק אגף בכלי רדוד גדול או בשקית ניילון גדולה עם רוכסן כבד.
יוצקים תערובת יין אדום על סטייק. מכסים או אוטמים, ומצננים 2 עד 4 שעות, הופכים מדי פעם.
הסר סטייק האגף מן המרינדה, להשליך מרינדה.
גריל, מכוסה במכסה גריל, על אש בינונית-גבוהה (350 עד 40
במשך 8 עד 10 דקות מכל צד או במידה הרצויה של אלילות, צחצוח בתערובת יין שמורה באמצעות ענפי רוזמרין.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לרצועות דקות. סוחטים מיץ מעל סטייק לפני ההגשה.
מניחים צלעות טלה 8 (1 1/2 אינץ') (בערך 2 קילו)בשקית ניילון גדולה עם רוכסן כבד.
מוסיפים תערובת יין אדום, שומרים 1/3 כוס. תיק חותם, וצינה 2 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר צלעות טלה מן המרינדה, להשליך מרינדה. צלעות גריל, מכוסות במכסה גריל, על אש בינונית-גבוהה (350 עד 40
8 עד 10 דקות מכל צד או לדרגה רצויה של אלילות, צחצוח בתערובת יין שמורה באמצעות ענפי רוזמרין. סוחטים מיץ מעל צלעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו חתימה דריוש. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
![מרלו חתימת דריוש]()
מרלו חתימת דריוש
עונת הגידול המתונה של 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין המתקבל מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיביים-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמכת על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, ליקריץ וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות מרקמית, ואילו גימור יפה וארוך חושף תווים של רוזמרין, קינמון ופצח גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק