סטייק צלע עם גבינה כחולה-נקטרינות דבש ותירס עם חמאה בזיליקום
סטייק צלע עם נקטרינות עם גבינה כחולה-דבש ותירס עם חמאה בזיליקום עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 264 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, סטייק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב nectarines אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים אפויות ונקטרינות על גלידה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו סלט קפרזה סטייק פלנק עם גבינה כחולה, בזיליקום ועגבניות, סלט סטייק עם נקטרינות, רדיקיו, וגבינה כחולה, ו סטייק צלוי עם נקטרינות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק פלנק בשקית resealable ולהוסיף חומץ, 3 כפות שמן זית, 2 שיני שום, 4 זרדים טימין ומפזר נדיב של מלח ופלפל שחור. אטמו את השקית בחוזקה ותמעכו סביב כדי למזג את המרינדה ואת המעיל של הבשר.
מניחים במקרר כדי להשרות לפחות 4 שעות עד 1 יום.
מערבבים חמאה, בזיליקום, הנותרים 2 שיני שום בקערה של מעבד מזון. דופק עד שום קצוץ דק. מתבלים במלח ופלפל, מחית עד חלקה, ושומרים במקרר עד לשימוש.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני מחצית מאח הפחם, האזור השני ריק לתירס ונקטרינות. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
לעטוף תירס בנייר כסף ומניחים בין הצד החם והקריר של הגריל ומבשלים עד מכרז מעט חרוך, מפנה כמה פעמים במהלך הבישול, על 20 דקות בסך הכל.
לאחר התירס כבר על הגריל במשך 10 דקות, להסיר סטייק מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים סטייק צלע מעל הצד החם של הגריל. לבשל עד חרוך, על 3 דקות. להפוך בשר. מבשלים בשר במרכז הסטייק רושם 125 ° F על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני-נדיר, או 57° עבור בינוני. בעוד סטייק הוא על הגריל, למלא כל חלל נקטרינה עם גבינה כחולה.
טפטוף עם דבש ותיבול עם פלפל.
מניחים נקטרינות בצד הקריר של הגריל ליד התירס כדי לאפשר גבינה כחולה להמיס ואת החיצוני לחרוך מעט.
הסר תירס ונקטרינות מן הגריל. לסיים נקטרינות עם עלי טימין מן sprig הנותרים.
להעביר בשר ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כסף ולאפשר סטייק לנוח לפחות 5 דקות.
הסר תירס מנייר כסף. למרוח עם חמאת בזיליקום. לגלף בשר על ההטיה, לשפוך מיץ לימון באופן שווה על בשר ומפזרים מלח.
מגישים סטייק פלנק מיד עם תירס ונקטרינות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.