סטייק צלע עם גבינה כחולה-נקטרינות דבש ותירס עם חמאה בזיליקום
סטייק צלע עם נקטרינות עם גבינה כחולה-דבש ותירס עם חמאה בזיליקום עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 264 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, סטייק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב nectarines אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים אפויות ונקטרינות על גלידה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו סלט קפרזה סטייק פלנק עם גבינה כחולה, בזיליקום ועגבניות, סלט סטייק עם נקטרינות, רדיקיו, וגבינה כחולה, ו סטייק צלוי עם נקטרינות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סטייק פלנק בשקית resealable ולהוסיף חומץ, 3 כפות שמן זית, 2 שיני שום, 4 זרדים טימין ומפזר נדיב של מלח ופלפל שחור. אטמו את השקית בחוזקה ותמעכו סביב כדי למזג את המרינדה ואת המעיל של הבשר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני מחצית מאח הפחם, האזור השני ריק לתירס ונקטרינות. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהname
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
לעטוף תירס בנייר כסף ומניחים בין הצד החם והקריר של הגריל ומבשלים עד מכרז מעט חרוך, מפנה כמה פעמים במהלך הבישול, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
4
לאחר התירס כבר על הגריל במשך 10 דקות, להסיר סטייק מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקות
5
מניחים סטייק צלע מעל הצד החם של הגריל. לבשל עד חרוך, על 3 דקות. להפוך בשר. מבשלים בשר במרכז הסטייק רושם 125 ° F על מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני-נדיר, או 57° עבור בינוני. בעוד סטייק הוא על הגריל, למלא כל חלל נקטרינה עם גבינה כחולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.