סטייק צלע רוזמרין-שום עם בצל אדום-ריבה שום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל טחון גס, בצל-שום ריבה, 2 כפית רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו סטייק צלוי עם שום ורוזמרין, מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, ו סטייק צלע עם פולנטה שום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב יין הבא 5 מרכיבים (יין דרך שום) בשקית פלסטיק zip-top גדול.
הוסף סטייק לשקית; חותם. להשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר מהתיק; להשליך מרינדה.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים על מגש; מכסים בנייר כסף.
חותכים באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם בצל אדום-שום ריבה.
מקשטים עם ענפי לבנדר, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.