סטייק צלעות צרוב עם ארוגולה וסלט פלפל קלוי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. לכו לחנות ואספו פלפלים קלויים, חומץ בלסמי, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. נסו סטייק צלע-עין צרוב במחבת עם ב ' סארנייז, סטייק עין צלע צרוב עם רוטב עגבניות-צלפים, ו סטייק עין צלע צרוב עם רוטב עגבניות-צלפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת מטגנת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית. מתבלים סטייקים במלח ופלפל. כאשר המחבת מתחילה לעשן, בזהירות להוסיף סטייקים. אפשר לסטייקים להתבשל כ -6 דקות בצד, מבלי להזיז או לנקב את הבשר. זה יעזור ליצור צרוב טוב וקרום. אם הסטייק מתחיל להשחים מהר מדי, הפחיתו את האש לבינונית. כשהסטייקים שחומים, הופכים וצורבים את הצד השני למשך 6 דקות למדיום נדיר. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות לכל צד לבאר בינונית.
מוציאים את הבשר לצלחת גדולה ומניחים לנוח במשך 10 דקות.
מרפדים באופן דקורטיבי מגש גדול בארוגולה. קורעים את הפלפלים הקלויים לחתיכות גדולות ומפזרים מעל הארוגולה. בקערה קטנה הקציפו את 1/4 הכוס-שמן זית כתית מעולה, חומץ בלסמי וכל מיצי בשר שאולי אספו על הצלחת מהסטייקים. מתבלים במלח ופלפל.
פורסים את הסטייקים על פני התבואה ועל הטיה לחתיכות בעובי 1 1/2 אינץ'.
מניחים את הפרוסות על גבי הסלט ומזלפים רוטב. בעזרת קולפן ירקות, לגלח על 8 חתיכות של פרמזן על המנה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק ריביי עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.