קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

סטייק צלעות צרוב עם ארוגולה וסלט פלפל קלוי

סטייק צלעות צרוב עם ארוגולה וסלט פלפל קלוי
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. לכו לחנות ואספו פלפלים קלויים, חומץ בלסמי, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, שהוא מוצק. נסו סטייק צלע-עין צרוב במחבת עם ב ' סארנייז, סטייק עין צלע צרוב עם רוטב עגבניות-צלפים, ו סטייק עין צלע צרוב עם רוטב עגבניות-צלפים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת מטגנת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית. מתבלים סטייקים במלח ופלפל. כאשר המחבת מתחילה לעשן, בזהירות להוסיף סטייקים. אפשר לסטייקים להתבשל כ -6 דקות בצד, מבלי להזיז או לנקב את הבשר. זה יעזור ליצור צרוב טוב וקרום. אם הסטייק מתחיל להשחים מהר מדי, הפחיתו את האש לבינונית. כשהסטייקים שחומים, הופכים וצורבים את הצד השני למשך 6 דקות למדיום נדיר. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות לכל צד לבאר בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוציאים את הבשר לצלחת גדולה ומניחים לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מרפדים באופן דקורטיבי מגש גדול בארוגולה. קורעים את הפלפלים הקלויים לחתיכות גדולות ומפזרים מעל הארוגולה. בקערה קטנה הקציפו את 1/4 הכוס-שמן זית כתית מעולה, חומץ בלסמי וכל מיצי בשר שאולי אספו על הצלחת מהסטייקים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
פורסים את הסטייקים על פני התבואה ועל הטיה לחתיכות בעובי 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
5
מניחים את הפרוסות על גבי הסלט ומזלפים רוטב. בעזרת קולפן ירקות, לגלח על 8 חתיכות של פרמזן על המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ניתן לשלב סטייק ריביי עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. בודגן אנילו 006 פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
בודגה אנילו 006 פינו נואר
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.