סטייק צרוב עם צלפים-חמאת אנשובי
סטייק צרוב עם חמאה אנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-79 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם גרידת לימון, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק ותפוחי אדמה עם אנשובי-ויניגרט Caper, סלמון עם צלף-חמאת אנשובי, ו סטייק עין צלעות צרוב עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את פילה אנשובי לתוך משחה על קרש חיתוך עם הצד של סכין שפים.
מפזרים את השום בקמצוץ של מלח כשר ומעכים אותו למשחה.
שים את החמאה בקערה קטנה למיקרוגל בטוח ומיקרוגל אותו על התפרצויות 10 שניות עד שהוא פשוט מתחיל להינמס. מועכים את החמאה במזלג ומערבבים באנשובי, שום, פטרוזיליה, צלפים, גרידת לימון, וכמה טחנות של פלפל שחור.
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה. מתבלים את הסטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל. לצרוב את הסטייקים מכל הצדדים עד מדחום בשר קורא 49° לנדיר או125 לנדיר בינוני, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מגישים כל סטייק עם מנה של החמאה.
שעועית ירוקה עם עגבניות ובלסמיקון בצד.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.