קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

סטייק צרוב עם צלפים-חמאת אנשובי

סטייק צרוב עם צלפים-חמאת אנשובי
סטייק צרוב עם חמאה אנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-79 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם גרידת לימון, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סטייק ותפוחי אדמה עם אנשובי-ויניגרט Caper, סלמון עם צלף-חמאת אנשובי, ו סטייק עין צלעות צרוב עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית את פילה אנשובי לתוך משחה על קרש חיתוך עם הצד של סכין שפים.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
2
מפזרים את השום בקמצוץ של מלח כשר ומעכים אותו למשחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
שים את החמאה בקערה קטנה למיקרוגל בטוח ומיקרוגל אותו על התפרצויות 10 שניות עד שהוא פשוט מתחיל להינמס. מועכים את החמאה במזלג ומערבבים באנשובי, שום, פטרוזיליה, צלפים, גרידת לימון, וכמה טחנות של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים את השמן במחבת 10 אינץ ' (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה. מתבלים את הסטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל. לצרוב את הסטייקים מכל הצדדים עד מדחום בשר קורא 49° לנדיר או125 לנדיר בינוני, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים כל סטייק עם מנה של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
הגשת הצעות
7
מגישים עם איטלקית
8
שעועית ירוקה עם עגבניות ובלסמיקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1
קלוריות
1
540, שומן
2
39, קלוריות שומן
1
350, שומן רווי
2
17, חלבון
3
43, שומן חד רווי
4
16, פחמימות
5
1200, כולסטרול
6
150, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
0, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.