קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה
סטייק קרום חזרת עם חיוור אייל דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו סטייק קולב בגריל עם פטריות דמי-גלאס, סטייק פלטירון עם תפוחי אדמה אדומים של אושר, ריבת בצל אדום ויין אדום דמי-גלאס, ו דמי-גלאס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שוטפים את חלצי הרצועה כדי להסיר שאריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק רצועהסטייק רצועה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
שלב חזרת ופלפל שחור בקערה קטנה ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חזרתחזרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את החלציים בתבנית צלייה ומצפים לחלוטין בעיסה. צולים עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 עד 142 מעלות פרנהייט כפי שנמדד עם מדחום לקריאה מיידית, בערך 30 עד 40 דקות, ואז מוציאים מהתנור ונותנים לנוח לשאת לבשל לכ -150 מעלות לבינוני-נדיר, או לבשל לכל אורך הזמן הדרוש (בדרך כלל מצוין במדחום הבשר שלך) לרמת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לרוטב מחממים שמן זרעי ענבים בסיר גדול על אש בינונית. כשהוא מתחיל להבהב, מוסיפים את קישוטי הבקר ומבשלים כ -10 דקות עד שרואים שהשומן ניתן מהבשר. אתה צריך לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן או, אם יש צורך, להשלים עם שמן זרעי ענבים אם אין לך 2 כפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים שום ובצל ומקפיצים בעדינות עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוזגים בירה לתבנית ומבשלים על אש בינונית עד שרוב האלכוהול התאדה, ואז מערבבים פנימה את בסיס הבקר (שדולל במים) ורסק העגבניות. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומאפשרים להפחית בחצי. מסננים לתוך קערה ובהדרגה לטאטא חמאה קוביות. קערת קן בקערה אחרת מלאה במים חמים ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בסיס בקרבסיס בקר
אלכוהולאלכוהול
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
עבור תערובת הירקות, מסננים גזר ושעועית למשך 2 דקות במים מומלחים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מחממים את שמן זרעי הענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת מטגן גדולה. כשהוא מתחיל להבהב מוסיפים שאלוט, פלפלים, גזר ושעועית ירוקה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
קולים עד שהשאלוט הופך שקוף והפלפלים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
11
מוציאים לקערה ומכסים עד הצורך. שמרו את התבנית המוקפצת.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
לריסול מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
לטבעות הבצל מחממים שמן במחבת המוקפצת השמורה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
שלבו קמח, עמילן תירס, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה ושפכו את הבירה בזרם תוך הקצפה מתמדת. טובלים את פרוסות הבצל בבלילה ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מסננים על מגבות נייר ושומרים על חום. השלך שמן ושמור את התבנית המוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
חזור לריסול. באותה מחבת מטגנים במחבת, מחממים 1 כף שמן זרעי הענבים על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה, ושומרים את הכף השנייה. כשהוא מתחיל להבהב, הקפיצו את הבצל הלבן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבןבצל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה שהורתחו לריסול, ושומרים את התבנית המוקפצת. מתבלים תפוחי אדמה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ומועכים יחד. מקפלים פנימה את הבצלים והסרטנים ומנסים להימנע מפירוק הסרטן. לאפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי ידית, ואז להשתמש 3-אינץ מעגל חותכי כמו תבניות וליצור את תפוחי אדמה/סרטן תערובת לעיגולים. באותה מחבת מחממים שמן זרעי ענבים נוסף לריסול על אש בינונית-גבוהה וצורבים את עוגות תפוחי האדמה היוצאות ללא הפרעה במשך 2 עד 3 הדקות הראשונות מכל צד כדי לאפשר לתהליך הקרמליזציה להתחיל וכדי למנוע מהעוגה להתפרק. כשרואים את שולי העוגה מתחילים להזהיב, הופכים וצורבים את הצד השני. ואז מבשלים עוד עד שהעוגה יציבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מסירים מהאש ושומרים על חום.
19
פורסים סינטה צלוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
20
מניחים עיגול ריסול על צלחת הגשה.
21
מניחים בשר בקר פרוס מעל וכף דמי גלאס מעל. למעלה עם טבעות בצל. מסדרים קצת מעורב ירקות מסביב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)בסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מיםבסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מים1kgsכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורותכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורות2(חוֹרֶף)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)חמאה, קוביותחמאה, קוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצלשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצל4largesגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחיםגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחים3(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס8ריבס, קצוץ טרי או קפואשומן וקישוטים מן הבשרשומן וקישוטים מן הבשר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורן גדולהשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחון11 קילו קישואים,שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)2(יכול להיות או להרחיק)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1גדולפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזרת מוכנהחזרת מוכנה1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)בשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)3largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ1גדולבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3פרוסותבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)בצל לבן, קצוץ קטןבצל לבן, קצוץ קטן1גדולבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץ1גדולפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne