סטייק תחת למעלה עם רוטב חרדל ויסקי
סטייק תחת למעלה עם רוטב חרדל ויסקי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל מלא, מרק עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: סטייק פורטרהאוס עם רוטב פטריות ויסקי, סטייק עם רוטב פטריות שמנת ויסקי, ו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי.
הוראות
סטייק טפיחה יבש ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 3/4 כפית.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, אז לצרוב סטייק, מפנה פעם אחת, על 8 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
תן לסטייק לנוח על מגש, חשוף, 10 דקות.
בעוד סטייק נח, להוסיף שאלוט למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
הוסף ויסקי להצית בזהירות עם משחק מטבח ארוך (השתמש בזהירות; להבות יירו). כאשר להבות לדעוך, לטאטא במרק וחרדל ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם כ 1/2 כוס, כ 6 דקות.
מוסיפים מיצי בשר ממגש, ואז מקציפים בחמאה ובחומץ.
פורסים סטייק ומגישים ברוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.