קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סטייקים בקר בגריל

סטייקים בקר בגריל
סטייקים בקר בגריל דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סטייקים בקר, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: סטייקים סלמון בגריל עם צ'יפוטלה-רוטב פונזו ושעועית ירוקה בגריל, סטייק פילה בקר, ו סטייקים בשר Luau Tenderloin.

הוראות

1
הכן את הגחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
חום לחום בינוני, אשר ייקח כ 40 דקות עבור פחם או כ 10 דקות עבור גריל גז.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
חותכים את הקצה החיצוני של שומן על סטייקים (למעט סטייקים tenderloin) באלכסון במרווחים של 1 אינץ ' עם סכין חדה. אל תחתוך את הבשר כי זה יאפשר את המיצים לבשל את הבשר יהפוך יבש.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פילהסטייק פילה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מניחים את הבשר על מתלה הגריל על אש בינונית. מכסים את הגריל; לבשל 6 עד 8 דקות עבור עין צלעות, 10 עד 12 דקות עבור פורטרהאוס ו-t-bone או 13 עד 15 דקות עבור sirloin ו tenderloin, הפיכת בשר פעם באמצע הבישול, עד מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס במרכז החלק העבה ביותר קורא 63° עבור בינוני נדיר או160 עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעותסטייק צלעות
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.