סטייקים בקר בגריל
סטייקים בקר בגריל דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סטייקים בקר, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור יום העצמאות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: סטייקים סלמון בגריל עם צ'יפוטלה-רוטב פונזו ושעועית ירוקה בגריל, סטייק פילה בקר, ו סטייקים בשר Luau Tenderloin.
הוראות
הכן את הגחלים או גריל גז לחום ישיר.
חום לחום בינוני, אשר ייקח כ 40 דקות עבור פחם או כ 10 דקות עבור גריל גז.
חותכים את הקצה החיצוני של שומן על סטייקים (למעט סטייקים tenderloin) באלכסון במרווחים של 1 אינץ ' עם סכין חדה. אל תחתוך את הבשר כי זה יאפשר את המיצים לבשל את הבשר יהפוך יבש.
מניחים את הבשר על מתלה הגריל על אש בינונית. מכסים את הגריל; לבשל 6 עד 8 דקות עבור עין צלעות, 10 עד 12 דקות עבור פורטרהאוס ו-t-bone או 13 עד 15 דקות עבור sirloin ו tenderloin, הפיכת בשר פעם באמצע הבישול, עד מדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס במרכז החלק העבה ביותר קורא 63° עבור בינוני נדיר או160 עבור doneness בינוני.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.