סטייקים הליבוט צלוי עם רוטב פטל עבור 2
סטייקים הליבוט צלוי עם רוטב פטל המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סטייקים הליבוט, חרדל דיז'ון, פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייקים הליבוט צלוי עם רוטב פטל, הליבוט צלוי ברוטב בשמל, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.
הוראות
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים חמאה; מערבבים פנימה את אבקת השום, המלח והפלפל.
צלי הליבוט 4-6 אינץ'. מהאש למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, ומבשל מדי פעם בתערובת חמאה.
בינתיים, בקערה חסינת מיקרוגל, מחממים את הריבה, הבצל והחרדל עד שהריבה נמסה, תוך ערבוב פעם אחת.
מקשטים בפטל וטריסי לימון אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
סטייקי הליבוט עובדים ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הפרג מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.