קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סטייקים הרפתקנים

סטייקים הרפתקנים
סטייקים הרפתקנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 574 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום ותערובת רוטב עשבי תיבול, פטריות במרינדה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו הסטייקים הטובים ביותר אי פעם, אומצות חזיר, ו סטייקים פלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים סטייקים מתחת למים קרים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
מיםמים
2
מניחים בתיק zip-top ומוסיפים יין אדום, תערובת ההלבשה, ופלפל. לסחוט אוויר מתוך שקית ולאטום. בעדינות עיסוי שקית לשלב מרכיבים. להשרות במקרר במשך 1 עד 3 שעות
מרכיבים שתצטרך
סלט רוטב לערבבסלט רוטב לערבב
יין אדוםיין אדום
פלפלפלפל
3
הגדר גריל לבישול ישיר על אש גבוהה. באח שמן כאשר מוכן להתחיל לבשל. בקערה בינונית, לשלב פטריות קצוצות, גבינה כחולה, ותבלינים איטלקי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
גבינה כחולהגבינה כחולה
פטריותפטריות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
4
הסר סטייקים ממרינדה ולהשליך מרינדה. עם סכין חדה לחתוך כיס לתוך הצד של כל סטייק, להיזהר לא לחתוך. ממלאים סטייקים בתערובת פטריות ומאובטחים בקיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
פטריותפטריות
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
סכיןסכין
5
מניחים על גריל חם, משומן ומבשלים 5 עד 7 דקות לכל צד עבור בינוני (160 מעלות F).
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
כדי לשרת, להסיר קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
8
מקשטים סטייקים עם זרדים של אורגנו טרי ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.