קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סטייקים ורוטב סטילטון

סטייקים ורוטב סטילטון
סטייקים ורוטב סטילטון הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1141 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, גבינת סטילטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, ו חבילות סטילטון ורוטב תפוחים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלושים דקות לפני צליית הסטייקים, הוציאו אותם מהמקרר ואפשרו להם להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
מחממים גריל עם גחלים.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
כאשר הגחלים חמות, להפיץ אותם בגריל בשכבה אחת מוצקה. מייבשים את הסטייקים משני הצדדים במגבות נייר ומברישים כל צד קלות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מפזרים אותם בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
5
מניחים את הסטייקים על הגריל החם וצורבים אותם מכל צד למשך 2 דקות, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מניחים את המכסה על הגריל ומאפשרים לסטייקים להתבשל עוד 3 עד 4 דקות, עד שהם מבושלים נדירים, או 120 מעלות על מדחום בשר. (כדי לבדוק את הסטייקים, הכנס את המדחום הצידה כדי להיות בטוח שאתה באמת בודק את אמצע הסטייק.)
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מוציאים את הסטייקים מהגריל, מניחים אותם בשכבה אחת על מגש ומכסים היטב בנייר אלומיניום. אפשר לסטייקים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. פורסים ומגישים חם עם רוטב הסטילטון.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מניחים את הסטילטון בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומערבבים עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את גבינת השמנת, המיונז, השמנת החמוצה, בצל ירוק, מלח, פלפל ורוטב ווסטרשייר. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.