קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

סטייקים ורוטב סטילטון

סטייקים ורוטב סטילטון
סטייקים ורוטב סטילטון הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1141 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, גבינת סטילטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, ו חבילות סטילטון ורוטב תפוחים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלושים דקות לפני צליית הסטייקים, הוציאו אותם מהמקרר ואפשרו להם להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מחממים גריל עם גחלים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
כאשר הגחלים חמות, להפיץ אותם בגריל בשכבה אחת מוצקה. מייבשים את הסטייקים משני הצדדים במגבות נייר ומברישים כל צד קלות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מפזרים אותם בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מניחים את הסטייקים על הגריל החם וצורבים אותם מכל צד למשך 2 דקות, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את המכסה על הגריל ומאפשרים לסטייקים להתבשל עוד 3 עד 4 דקות, עד שהם מבושלים נדירים, או 120 מעלות על מדחום בשר. (כדי לבדוק את הסטייקים, הכנס את המדחום הצידה כדי להיות בטוח שאתה באמת בודק את אמצע הסטייק.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים את הסטייקים מהגריל, מניחים אותם בשכבה אחת על מגש ומכסים היטב בנייר אלומיניום. אפשר לסטייקים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. פורסים ומגישים חם עם רוטב הסטילטון.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את הסטילטון בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומערבבים עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את גבינת השמנת, המיונז, השמנת החמוצה, בצל ירוק, מלח, פלפל ורוטב ווסטרשייר. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.