סטייקים ורוטב סטילטון
סטייקים ורוטב סטילטון הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1141 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב ווסטרשייר, גבינת סטילטון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, סטייקים עם צלעות עם רוטב סטילטון, ו חבילות סטילטון ורוטב תפוחים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלושים דקות לפני צליית הסטייקים, הוציאו אותם מהמקרר ואפשרו להם להגיע לטמפרטורת החדר.
כאשר הגחלים חמות, להפיץ אותם בגריל בשכבה אחת מוצקה. מייבשים את הסטייקים משני הצדדים במגבות נייר ומברישים כל צד קלות בשמן זית.
מפזרים אותם בנדיבות במלח ופלפל.
מניחים את הסטייקים על הגריל החם וצורבים אותם מכל צד למשך 2 דקות, עד להשחמה.
מניחים את המכסה על הגריל ומאפשרים לסטייקים להתבשל עוד 3 עד 4 דקות, עד שהם מבושלים נדירים, או 120 מעלות על מדחום בשר. (כדי לבדוק את הסטייקים, הכנס את המדחום הצידה כדי להיות בטוח שאתה באמת בודק את אמצע הסטייק.)
מוציאים את הסטייקים מהגריל, מניחים אותם בשכבה אחת על מגש ומכסים היטב בנייר אלומיניום. אפשר לסטייקים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. פורסים ומגישים חם עם רוטב הסטילטון.
מניחים את הסטילטון בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומערבבים עד לטחינה דקה.
מוסיפים את גבינת השמנת, המיונז, השמנת החמוצה, בצל ירוק, מלח, פלפל ורוטב ווסטרשייר. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לשרוף קוטג ' קאשבורן פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר]()
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.