קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

סטייקים עם רוטב בצל צרפתי

סטייקים עם רוטב בצל צרפתי
סטייקים מתכון עם רוטב בצל צרפתי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך סביב 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מרק בקר, בצל, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור יום ולנטין. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו סטייקים של סולסברי עם רוטב בצל צרפתי, סטייקים בגריל עם רוטב בצל בצל בצל, ו סטייקים טונה סיציליאנית ברוטב בצל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מפזרים סטייקים עם טימין, פלפל ואבקת שום. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, סטייקים חומים ב 1 כפית חמאה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו פטריות ובצל בחמאה שנותרה עד שהם רכים. הפחיתו את החום לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים יין או מרק למחבת, תוך ערבוב לשחרור חתיכות שחומות; מבשלים 2-3 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הוסף קונסומה ומים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
6
מחזירים סטייקים למחבת. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (למדיום-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לניתוק; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מגישים עם לחם צרפתי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי ג ' אדו פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
לואי ג ' אדו פינו נואר
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.