סטייקים פלפל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים פלפל ירוק. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו מרק בקר ללא תוספת מלח, סטייק פילה בקר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ניו יורק סטייקים ברוטב פלפל ירוק, ו סטייקים פלפל.
הוראות
לקצץ שומן מן סטייקים tenderloin. לחץ בעדינות על גרגרי פלפל ירוקים מרוסקים לשני הצדדים של סטייקים; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מחבת מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים גרגיר הנחלים, ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד wilts גרגר הנחלים.
הסר גרגיר הנחלים ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום על חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים סטייקים, ומבשלים 6 עד 8 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר סטייקים ממחבת. הניחו סטייקים בצד, וחממו.
הסר מחבת מחום; להוסיף קוניאק, ולהצית עם התאמה ארוכה. כאשר להבה דועכת, מוסיפים מרק בשר ומלח. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד תערובת מרק מופחת בחצי.
מניחים גרגיר הנחלים באופן שווה על 4 צלחות הגשה בודדות; מניחים סטייקים על גרגיר הנחלים.
יוצקים תערובת מרק על סטייקים וגרס.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019