קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

סטייקים צלויים עם צלעות.

סטייקים צלויים עם צלעות.
סטייק צלוי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, סטייקים עם צלעות, סטייק תיבול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: סטייקים סלמון בגריל עם צ'יפוטלה-רוטב פונזו ושעועית ירוקה בגריל, סטייקים צלויים עם צלעות., ו סטייק חזיר צלוי.

הוראות

1
תנו לסטייקים לעמוד בטמפרטורת החדר 15 עד 20 דקות. לשפשף סטייקים באופן שווה עם תיבול סטייק.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני (300 עד 35
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
2 1/2 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך כל סטייק בזווית של 60 מעלות, וגריל 2 1/2 דקות יותר. הפוך סטייקים, וגריל 2 1/2 דקות. פנה סטייקים בזווית של 60 מעלות, וגריל 2 1/2 דקות נוספות (מדיום-נדיר) או במידה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הסר סטייקים מגריל, ולהתחכך באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
בואו לעמוד 5 דקות.
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מקורמיק גריל Mates סטייק מונטריאול תיבול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק מונטריאול תיבולסטייק מונטריאול תיבול
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.