סטפוטו יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חומץ יין, שיני קרקע, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. . מתכונים דומים: המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, ו סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני.
הוראות
1
מחממים את הצ ' אק במחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים פטריות ובצל לבשר ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
בשר
3
מעבירים למחבת חסינת תנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
מערבבים יחד רסק עגבניות, חומץ יין, וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
חומץ יין
סוכר חום
5
יוצקים את התערובת על הבשר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
בשר
6
מוסיפים מקלות קינמון, מפזרים ציפורן שלמה, ומלח ופלפל לפי הטעם. לדלל עם מים כדי לכסות את כל.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
מלח ופלפל
ציפורן שלמה
מים
7
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) לפחות 2 עד 2 1/2 שעות.
יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.