קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

סטפוטו יווני

סטפוטו יווני
סטפוטו יווני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חומץ יין, שיני קרקע, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. . מתכונים דומים: המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, ו סלט אבוקדו ועוף בגריל יווני עם רוטב יווני.

הוראות

1
מחממים את הצ ' אק במחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים פטריות ובצל לבשר ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
בשרבשר
3
מעבירים למחבת חסינת תנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
4
מערבבים יחד רסק עגבניות, חומץ יין, וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
חומץ ייןחומץ יין
סוכר חוםסוכר חום
5
יוצקים את התערובת על הבשר והירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בשרבשר
6
מוסיפים מקלות קינמון, מפזרים ציפורן שלמה, ומלח ופלפל לפי הטעם. לדלל עם מים כדי לכסות את כל.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציפורן שלמהציפורן שלמה
מיםמים
7
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) לפחות 2 עד 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

יוונית עובד ממש טוב עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. אתה יכול לנסות Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.