סטרוגנוף בקר שמנת
סטרוגנוף בקר קרמי הוא הר ד ' אובר ממזרח אירופה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בשר בקר, מלח, אטריות ביצים רחבות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטרוגנוף בקר שמנת, סטרוגנוף בקר שמנת, ו סטרוגנוף בקר שמנת בסיר אחד.
הוראות
במחבת מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים מרק, קונסומה וחרדל. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות. מערבבים פנימה את האטריות והשמנת החמוצה; מחממים (לא מרתיחים).
יין מומלץ: שיראז, Nero D Avola, פרימיטיבו
שיראז, נירו ד ' אבולה ופרימיטיבו הם הבחירות המובילות שלי לסטרוגנוף בקר. לקבלת סטרוגנוף בקר שמנת ופטריות, תרצה שאדום נועז יתאים. הר ג ' ייד נאפה סירה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
הר ג ' ייד נאפה סירה
זה 1998 נאפה סירה לוכדת את ההשפעה של מקורותיה, מכה איזון מושלם של ההר גדל פירות מעורבב עם פירות קרקעית העמק ממחוז קרנרוס של נאפה. כרם פרס על הר ויידר בנאפה נותן לסירה את צבע הדיו האינדיגו. צבע רווי על קצה הזכוכית מצביע על יין להזדקנות,והטנינים הרבים בולטים ביין החדש. חלק קרנרוס הוא ביטוי טהור של פירות, האקלים הקריר כאן מציע אוכמניות, פלפל לבן וטנין רך יותר כדי להרמוני את השלם.יין זה מציע פירות עסיסיים ומיידיים, המגובים במורכבות ובמבנה של פרי שגדל בהרים. הבציר משנת 1998 היה ניתן לשתייה כבר בשלב מוקדם והוא קדימה להפליא להנאה מוקדמת. התאימו אותו למאכלים עשירים כמו שוקי טלה, אוסובוקו או סטייק בגריל. במרתפים, להסתכל על מינימום של חמש שנים כאשר טאנינים מתחילים להתרכך.דאגלס דניאלק, יינן