אם יש לכם בצל, פטריות, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סטרומבולי, סטרומבולי, ו סטרומבולי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת מעל חום בינוני, חום את בשר בקר הקרקע עד לא מראה ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מערבבים את החזיר, פלפל, בצל, רוטב פיצה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
רוטב פיצה
פטריות
בצל
חם
4
להניח בצק פיצה שטוח על גיליון עוגיות. להפיץ פרוסות פפרוני על בצק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוני
בצק
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מניחים ערימה גדושה של תערובת הרוטב בצד אחד של הבצק (חלקם עשויים להישאר).
מרכיבים שתצטרך
בצק
רוטב
6
מפזרים גבינת מוצרלה. מקפלים את הבצק וצובטים את הקצוות ואת הצדדים יחד. נקב חורים בחלק העליון ומברשת חמאה מומסת על זה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
חמאה
בצק
7
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד חום זהוב. חותכים למקטעים בודדים כדי לשרת.