סטרופולי
סטרופולי הוא חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 578 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סולת, ביצים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: סטרופולי, סטרופולי, ו סטרופולי.
הוראות
להוציא תבנית אפייה גדולה, מעוטרת ולנער את הסולת מעל הבסיס. ולקבל את מגש אחר (זה לא חייב להיות גיליון אפייה) ו בשורה אותו עם שכבה כפולה של מגבות נייר. שים את שניהם בצד בזמן שאתה ממשיך עם הכסף.
הכה את הביצים, הסוכר, גרידת לימון מגוררת דק, ו 2 כפות שמן זית עד מוקצף. מוסיפים בהדרגה כ-2/3 כוסות קמח ואבקת האפייה ומערבבים לבצק. אם זה דביק מדי, ולאחר מכן להוסיף יותר קמח ולהמשיך ללוש, באמצעות הידיים או מערבל תובעני מצויד וו בצק, עד שיש לך בצק חלק, גמיש. זה לא לוקח הרבה זמן: כנראה סביב 3 דקות או 5 ביד.
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק שלך. לאחר מכן מחלקים את הבצק ל -10 חתיכות שוות בערך, כל אחד בערך בגודל של כדור גולף. קח 1 כדור לגלגל אותו לתוך חבל כ. 1/2 אינץ ' עבה, ואז עם ידיים floury לחלק את זה בערך 20 חתיכות קטנות, לגלגל כל חתיכה בין הידיים שלך (flouring אותם שוב אם זה עוזר) כדי להפוך את הכדורים בגודל שיש.
מניחים את כדורי הבצק שנוצרו על גיליון אפייה זרועים סולת, כפי שאתה מעצב אותם. חזור על התהליך עם שאר חלקי הכדור גולף בגודל של בצק: אתה צריך לעשות מדהים 200 של הכדורים הזעירים!
מחממים את שמן הירקות במחבת רחבה וכבדה-בקוטר 11 אינץ 'ולפחות 6 אינץ' עמוק-ואז כאשר השמן הוא ב 191° אבל לא גבוה יותר (אתה יכול להשאיר מדחום שימור או ממתקים ב, אם אתה רוצה), או חתיכת לחם רוחש וחום מיד כאשר ירד במחבת, אתה יכול להתחיל לבשל את כדורי הבצק. לווסת את הטמפרטורה ולשמור על עין זהירה על המחבת והשמן כל הזמן.
בעדינות נמוך יותר, באמצעות כף רשת או כף מחוררת, על 15 כדורי בצק קטנים בכל פעם. בהתחלה הם ישקעו ואז, כשהם יבשלו, הם יצופו אל פני השטח ויתחילו להפוך לחומים זהובים. זה ייקח עד כ 1 דקה תלוי כמה יש לך בכל פעם, אבל להיות מוכן לדוג אותם עם הסקופ רשת שלך או כף מחוררת על מגש נייר מגבת מרופדת ברגע שהם הופכים את צבע הזהב הנכון. ותמשיך לצפות במחבת שלך.
המשך לבשל אותם בקבוצות—וודא שהשמן חוזר לטמפרטורה הנכונה אבל לא מקבל חם מדי או בועה מדי במרץ—עד שהם כולם מטוגנים; אתה יכול לערום אותם על המגש ללא נזק. עכשיו לכבות את החום מתחת למחבת השמן, ולעבור לשלב דבק והרכבה.
יוצקים את הדבש למחבת צלייה שיכולה ללכת על הכיריים, וחום בעדינות רבה עד שהוא הופך נוזלי-עניין של רגעים, אז לא להשאיר את המחבת-ואז לקחת אותו מהחום.
עצה כל כדורי בצק מטוגנים לתוך הדבש התחמם, באמצעות מרית רכה, להפוך אותם בעדינות כדי מעיל אותם. להוציא צלחת גדולה או עוגה לעמוד עם שפה או שפה קלה, עם ידיים רטובות, לבדוק את הכדורים הם לא חם מדי ואז להרים את הכדורים הדביקים ולסדר אותם סביב הקצה החיצוני של הצלחת בצורת זר סליל, משאיר רק מעגל ריק קטן באמצע. אל תדאגו לסימטריה או לשלמות או ספירת כדורי בצק כאן, בבקשה.
לשטוף את הדבש מהידיים שלך וללחוץ את הסוכריות שנבחרו על זר דביק, ואז לעמוד מנגד ולהתפעל, לפני הצבת היצירה שלך שבו אחרים יכולים לעשות את אותו הדבר. Struffoli אלה הם הטובים ביותר, לדעתי, נאכל ביום שהם עשויים. השתמש כף או כף ומזלג כדי לשרת. זה יהיה רומן דביק, אבל זה חלק מהקסם שלהם.
© 2013 Clarkson PotterNIGELLA LAWSON הוא מחבר רבי המכר של שמונה ספרים, ביניהם Nigella Kitchen, Nigella Express, ו-Nigella Bites, אשר יחד עם תוכניות הטלוויזיה שלה בערוץ Food ואפליקציות האייפון שלה הפכו אותה לשם בית ברחבי העולם. היא גם תורמת לספרות האיטלקית של אוקספורד. נייג ' לה גרה בלונדון עם משפחתה.