קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 12 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטרופולי

סטרופולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סטרופולי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, תמצית ונילן, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-12 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סטרופולי, סטרופולי, ו סטרופולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: בקערה של מעבד מזון, דופק יחד 2 כוסות קמח, גרידת לימון, גרידת תפוזים, סוכר, מלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
גרידה כתומהגרידה כתומה
גרידת לימוןגרידת לימון
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מוסיפים את הביצים, היין והוניל. דופק עד שהתערובת נוצרת לכדור. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
בצקבצק
ביצהביצה
ייןיין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות בגודל שווה. על משטח מקומח קל, לגלגל כל פיסת בצק עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חותכים כל פיסת בצק לרצועות רחבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
חותכים כל רצועה של מאפה לחתיכות 1/2 אינץ'.
8
מגלגלים כל פיסת בצק לכדור קטן בגודל של אגוז לוז. לדלות קלות את כדורי הבצק בקמח, לנער את כל עודף. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
9
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחה תוך כ-3 דקות.). בקבוצות, מטגנים את הבצק עד זהב קל, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
10
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. (הבצק נינוח ורבוע יכול גם להיות התגלגל על משטח עבודה משוריין לתוך 1/2 אינץ 'יומני עבה לחתוך לחתיכות בגודל שווה 1/2 אינץ'. את חתיכות הבצק ניתן לגלגל לכדורים קטנים ומטוגנים כמו לעיל).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
בסיר גדול, לשלב את הדבש, סוכר, ומיץ לימון על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
דבשדבש
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את הבצק המטוגן ואת אגוזי לוז ומערבבים עד מצופה בתערובת הדבש. אפשר לתערובת להתקרר במחבת במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
בצקבצק
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
לרסס את החלק החיצוני של כוס מים קטנה, ישר צדדית עם שמן צמחי ספריי בישול ומניחים במרכז מגש עגול. באמצעות כף גדולה או ידיים לחות, לסדר את struffoli ואגוזי לוז סביב הזכוכית כדי ליצור צורה זר.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
אגוזי לוזאגוזי לוז
מיםמים
15
טפטוף כל תערובת דבש נותרת על struffoli. אפשר להגדיר במשך 2 שעות (יכול להיעשות 1 יום מראש). לקשט עם סוכריות ואבק עם אבקת סוכר, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכריותסוכריות
דבשדבש
16
הסר את הכוס ממרכז המגש והגש.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון3largesביציםביצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח, בתוספת תוספת לאבקקמח, בתוספת תוספת לאבק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז, קלויים (ראה הערה של קוק)אגוזי לוז, קלויים (ראה הערה של קוק)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון2(יכול להיות או להרחיק)לימון גדול, מקונן (אודותלימון גדול, מקונן (אודות2(יכול להיות או להרחיק)1/2 כתום גדול, מקונן (אודות1/2 כתום גדול, מקונן (אודות1(יכול להיות או להרחיק)מלח ים משובחמלח ים משובח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק10ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכריות סוכר, לקישוטסוכריות סוכר, לקישוט57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', בטמפרטורת החדר1/2 מקל חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', בטמפרטורת החדר11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)יין לבן, כמו פינו גריג'יויין לבן, כמו פינו גריג'יו