תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סטרופולי. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 481 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חמאה, תמצית ונילן, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-12 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סטרופולי, סטרופולי, ו סטרופולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: בקערה של מעבד מזון, דופק יחד 2 כוסות קמח, גרידת לימון, גרידת תפוזים, סוכר, מלח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
גרידה כתומה
גרידת לימון
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מוסיפים את הביצים, היין והוניל. דופק עד שהתערובת נוצרת לכדור. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וניל
בצק
ביצה
יין
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות בגודל שווה. על משטח מקומח קל, לגלגל כל פיסת בצק עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
חותכים כל פיסת בצק לרצועות רחבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
7
חותכים כל רצועה של מאפה לחתיכות 1/2 אינץ'.
8
מגלגלים כל פיסת בצק לכדור קטן בגודל של אגוז לוז. לדלות קלות את כדורי הבצק בקמח, לנער את כל עודף. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
9
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחה תוך כ-3 דקות.). בקבוצות, מטגנים את הבצק עד זהב קל, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
10
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. (הבצק נינוח ורבוע יכול גם להיות התגלגל על משטח עבודה משוריין לתוך 1/2 אינץ 'יומני עבה לחתוך לחתיכות בגודל שווה 1/2 אינץ'. את חתיכות הבצק ניתן לגלגל לכדורים קטנים ומטוגנים כמו לעיל).
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
בסיר גדול, לשלב את הדבש, סוכר, ומיץ לימון על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
דבש
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את הבצק המטוגן ואת אגוזי לוז ומערבבים עד מצופה בתערובת הדבש. אפשר לתערובת להתקרר במחבת במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
בצק
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
לרסס את החלק החיצוני של כוס מים קטנה, ישר צדדית עם שמן צמחי ספריי בישול ומניחים במרכז מגש עגול. באמצעות כף גדולה או ידיים לחות, לסדר את struffoli ואגוזי לוז סביב הזכוכית כדי ליצור צורה זר.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
אגוזי לוז
מים
15
טפטוף כל תערובת דבש נותרת על struffoli. אפשר להגדיר במשך 2 שעות (יכול להיעשות 1 יום מראש). לקשט עם סוכריות ואבק עם אבקת סוכר, אם משתמשים.