סיבובי שיפון שמיר
ניתן להכין את המתכון לעגולי שיפון שמיר תוך 50 דקות בערך. תמורת 15 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאפור זה מכיל 127 קלוריות, 5 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח שיפון, מים, זרעי שמיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: סיבובי שיפון קוקטיילים, סיבובי מלפפון-שמיר ולחם שיפון קימל שמיר.
הוראות
מערבבים בקערה 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח שיפון, אבקת חלב, שמרים, סוכר, מלח ותבלינים. בסיר מחממים מים וקיצור ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. יוצרים שני כדורים.
מניחים על שני ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לנוח במקום חמים עד להכפלה, כ-35 דקות.
בעזרת סכין חדה, צור מספר חתכים רדודים בחלק העליון של כל כיכר.
אופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.