סיגליות מסוכרות
סיגליות מסוכרות עשויות להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן . מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, צמחוני לקטואובו וידידותי ל-Fodmap, מספיק ל-12 סועדים . למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם חלבוני ביצה, סוכר, סיגליות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אגוזים מסוכרים , סלט ברי עם ציפוי צנוברים מסוכרים ופקאן מתובל מסוכר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה, מקציפים את חלבוני הביצה בעזרת מטרפה רק עד לקבלת קצף אחיד.
מניחים סוכר בקערה נוספת. לוקחים סיגלית אחת בכל פעם, מרימים אותה מהגבעול וטובלים אותה בחלבוני הביצה, כך שכיסו את כל המשטחים. טבלו בעדינות בסוכר, וודאו שוב שכל עלי הכותרת, העליונים והתחתונים, מכוסים.
מניחים על תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה; חותכים את הגבעולים. בעזרת קיסם, פותחים את עלי הכותרת לצורתם המקורית.
פזרו סוכר על כל אזור לא מצופה. יבשו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס למשך 30-40 דקות או עד שהסוכר מתגבש. הוציאו בעדינות את הסיגליות לרשתות צינון בעזרת מרית או מזלג דו-שיניים.
פזרו שוב סוכר אם הסיגליות נראות סירופיות. קררו. אחסנו במיכלים אטומים עם נייר אפייה בין השכבות.