סיגרים תאריך אגוז פטה
סיגרים תאריך אגוז פטה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם גבינת שמנת, חתיכות אגוז, פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פרושוטו תאריך סיגרים מתכון, לחמניות תאריך ואגוזים, ו עוגיות אגוז ותאריך.
הוראות
גבינת שמנת, פטה, אגוזי מלך ותאריכים יחד במעבד מזון, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצד של הקערה, עד האגוזים קצוצים דק תערובת משולב היטב. מילוי מהיר-צונן על ידי הקפאה עד קר (כדי להקל על הטיפול), 15 עד 20 דקות במקפיא.
מחסנית 8 גיליונות של פילו לחתוך לרוחב מחסנית לתוך 4 רצועות (כל כ 12-על ידי 4 אינץ'), הזמנת הנותרים פילו לשימוש נוסף.
מחסנית רצועות פילו, ולאחר מכן למקם מחסנית בין יריעות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק (כדי לשמור על פילו מלהתייבש) ולכסות במגבת מטבח (כדי לעזור לשמור על נייר או לעטוף פלסטיק במקום).
מחממים תנור ל 204° עם מתלה באמצע.
מניחים גיליון 1 של פילו עם סוף קצר קרוב אליך על משטח עבודה (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסה) ומברשת עם חמאה.
מגלגלים כף סקנט של מילוי בין הידיים שלך לתוך יומן ומקום באורך 3 אינץ ' במרכז גיליון פילו, במקביל לסוף קצר. מקפלים פילו לשניים, סוגר יומן, ומברשת עם חמאה.
מגלגלים כף סקנט של מילוי בין הידיים שלך לתוך יומן ומקום באורך 3 אינץ ' במרכז גיליון פילו, במקביל לסוף קצר. מקפלים פילו לשניים, סוגר יומן, ומברשת עם חמאה.
החל בסוף יומן, להפשיל מאפה דומה סיגר.
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה בחמאה קלה.
הפוך לחמניות יותר, משאיר 1/2 אינץ ' של מקום בין סיגרים על תבנית אפייה.
אופים עד פילו הוא זהב, 15 עד 20 דקות.
* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* סיגרים בלתי מוסווים לשמור קפוא עד 1 שבוע. כדי להקפיא, לשים סיגרים על תבנית אפייה מעוטרת להקפיא עד המשרד מאוד, על 1 שעה, ולאחר מכן להעביר שקית פלסטיק sealable. כאשר מוכן לאפות, לא להפשיר.
מניחים סיגרים קפואים על תבנית אפייה ומניחים ישירות בתנור במשך 20 עד 25 דקות.* אם באמצעות פילו קפוא, הקפד לעקוב אחר הוראות היצרן להפשרה זה; אם אתה ממהר ולנסות להפשיר אותו מהר מדי, סביר להניח שבסופו של דבר עם מסה מתסכלת של סדינים תקועים יחד או ערימה של קרעים.* פילו טרי שמעולם לא הוקפא הוא תענוג לעבוד איתו; אתה עלול למצוא אותו שכותרתו "בצק שטרודל". חפש אותו בשווקים בינלאומיים, יווניים, מזרח תיכוניים, או מזרח אירופה.