קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סידר סלמון עם שמיר

סידר סלמון עם שמיר
סידר סלמון עם שמיר נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שום, מיונז, פילה סלמון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 72%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סלמון משובץ ארז עם רוטב שמיר חרדל, סלמון משובץ ארז, ו סלמון משובץ ארז.

הוראות

1
משרים קרש ארז במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
מיםמים
2
מחממים גריל לבישול עקיף על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מערבבים בקערה חרדל דיז ' ון, מיונז, מיץ לימון, גרידת לימון, שמיר ושום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
מיונזמיונז
שוםשום
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מסדרים סלמון על קרש ארז ספוג ומורחים תערובת חרדל על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
חרדלחרדל
סלמוןסלמון
מורחיםמורחים
5
מניחים קרש ארז בצד הקריר יותר של הגריל; מבשלים עד שהסלמון מתקלף בקלות בעזרת מזלג, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
קריר יותרקריר יותר
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטן אמה שמורת שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שמורת שרדונה
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.