סיידר בריין טורקיה עם זיגוג מייפל סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . גשו לסופר וקנו עלי מרווה, שמן זית, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו סויה סיידר ברן טורקיה על נקודות טוסט עם רוטב סויה מייפל, טורקיה סיידר בריין, ו טורקיה סיידר בריין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את סיידר התפוחים, סוכר חום, מלח, פלפל, שום, עלי דפנה, תפוזים, שאלוט, פטרוזיליה, מרווה ותימין בסיר להמיס את הסוכר והמלח. אז תן לתערובת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
סוכר חום
פלפל
עלי דפנה
שאלות
כתום
פטרוזיליה
שום
סוכר
טימין
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחלקים את חתיכות טורקיה בין שני 2 1/2 גלון שקיות פלסטיק resealable או מכולות גדולות מספיק כדי להחזיק אותם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
הוסף חלקים שווים של המלח לשני השקיות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
4
תן לנוח כמה שעות במקרר, רצוי בין לילה.
5
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר את ההודו מן המלח יבש טפיחה. לשפשף את העור עם שמן ומפזרים פלפל. הגדר את טורקיה על מתלה מתכת להציב מעל תבנית אפייה מעוטרת ומבשלים כ 15 דקות לכל פאונד, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה רושם על 165 מעלות F. הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות כפי שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
טורקיה כולה
מלח
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מדחום מטבח
1
מניחים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את סיידר התפוחים, מלאי טורקיה, סירופ מייפל, חמאה, פלפל וקליפה כתומה. הביאו את התערובת לרתיחה קלה והפחיתו בחצי. למרוח את ההודו מדי פעם במחצית האחרונה של זמן הבישול.