סינגפור סאטה
סינגפור סאטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 26 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצל, רוטב סויה, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו טובה. נסו סינגפור סאטה כריכים, סאטאי חזיר סינגפור עם אורז לימון-קארי, ו סינגפור מאי כיף עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שאינה מגיבה מערבבים יחד את הבצל, השום, עשב הלימון, רוטב הסויה, שמן הבוטנים, הכורכום, הסוכר החום, הכמון, הג ' ינג ' ר, המלח והפלפל. שומרים כ -2 כפות מרינדה בקערה קטנה, ומכניסים למקרר עד לזמן הבישול.
מערבבים את חזה העוף למרינדה שנותרה, מערבבים לציפוי היטב ומשרים במקרר למשך הלילה.
כ-30 דקות לפני ההגשה יש להשרות את השיפודים במים. מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ומשמנים קלות את הסורג.
מוציאים את חזה העוף מהקערה וזורקים את המרינדה המשומשת.
חותכים כל חזה עוף באלכסון ל -6 רצועות ארוכות, ומשחילים רצועת עוף על אחד השיפודים הספוגים. צולים את השיפודים, הופכים לעתים קרובות ומתבשלים במרינדה השמורה, עד שהעוף מבושל בקצוות חומים ופריכים, 5 עד 8 דקות לשיפוד.