קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

סינגפור סאטה

סינגפור סאטה
סינגפור סאטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 26 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצל, רוטב סויה, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 60%, המנה הזו טובה. נסו סינגפור סאטה כריכים, סאטאי חזיר סינגפור עם אורז לימון-קארי, ו סינגפור מאי כיף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שאינה מגיבה מערבבים יחד את הבצל, השום, עשב הלימון, רוטב הסויה, שמן הבוטנים, הכורכום, הסוכר החום, הכמון, הג ' ינג ' ר, המלח והפלפל. שומרים כ -2 כפות מרינדה בקערה קטנה, ומכניסים למקרר עד לזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אליקסיר גאליקסיר ג
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כורכוםכורכום
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את חזה העוף למרינדה שנותרה, מערבבים לציפוי היטב ומשרים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
כ-30 דקות לפני ההגשה יש להשרות את השיפודים במים. מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ומשמנים קלות את הסורג.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים את חזה העוף מהקערה וזורקים את המרינדה המשומשת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים כל חזה עוף באלכסון ל -6 רצועות ארוכות, ומשחילים רצועת עוף על אחד השיפודים הספוגים. צולים את השיפודים, הופכים לעתים קרובות ומתבשלים במרינדה השמורה, עד שהעוף מבושל בקצוות חומים ופריכים, 5 עד 8 דקות לשיפוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)