סינגפור צ'ילה סרטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סינגפור צ'ילה סרטנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות catsup, צ'ילי, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סרטנים צ'ילי סינגפור, אטריות סינגפור מתובל עם כרובית, עוף & סרטנים, ו סינגפור צ'ילה סרטן עם תרד.
הוראות
לטאטא יחד את כל החומרים בקערה ולהניח בצד.
חותכים את הגב של הסרטנים ולהסיר את וריד המעי השחור. תניח בצד.
מחממים את השמן בווק או בסיר רדוד על חום גבוה.
מוסיף את השום ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים את הצ ' ילי ומערבבים עוד דקה.
מוסיפים את הסרטנים ומטגנים עד הקליפה להפוך אדום מעט, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד שהקונכיות הופכות לאדומות.
לשבור את הביצה לתוך ווק, באמצעות מזלג, פס הביצה דרך הרוטב (זהו צעד חשוב, כמו הביצה צריכה להיות פסים זהב לבן יפה). מבשלים את הרוטב במשך כמה שניות ולהסיר מהחום. מערבבים את הבצל הירוק ומיץ לימון.
מעבירים את הסרטנים למגש, מקשטים עם הכוסברה, ומגישים עם חתיכות של לחם צרפתי.
הערה: מנה זו היא גם נפלאה עם מולים, סרטנים או לובסטרים; או שאתה יכול לערבב את כל פירות הים יחד. זו גרסה סינגפורית של תבשיל פירות ים צרפתי.