קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

סינטה בגריל עם אנשובי-חמאת לימון וברוקולי רב

סינטה בגריל עם אנשובי-חמאת לימון וברוקולי רב
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? סינטה צלויה עם חמאת אנשובי-לימון וברוקולי יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח כשר, בצל מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סינטה בגריל עם אנשובי-חמאת לימון וברוקולי רב, ברוקולי עם חמאת לימון, ו ארוחת ערב: ברוקולי עם חמאת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
2
מפזרים סטייק עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
3
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
6
שים חמאה בקערה. מיקרוגל בגובה 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
7
מוסיפים 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, 1/2 קליפת כפית, מיץ, וממרח אנשובי; מערבבים עד בשילוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
פלפלפלפל
מיץמיץ
בקרבקר
מלחמלח
8
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
להוסיף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
10
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
11
להוסיף שום ופלפל אדום; לטגן 30 שניות. מערבבים במרק ורבה; מביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שוםשום
מרקמרק
12
הסר מהחום; מערבבים בקליפה הנותרת ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
מלחמלח
13
מניחים 3 אונקיות סטייק ו 1/2 כוס rabe על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל סטייק עם 1 1/2 כפיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.