קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

סינטה צלויה עם פטריות בייקון מעושנות

סינטה צלויה עם פטריות בייקון מעושנות
נסו סינטה צלויה, סטייקים צלויים, ו סטייק סינטה צלוי וירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים בייקון על פי הוראות החבילה עד פריך; גס להתפורר. בצל מטוגן בחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני 5 דקות עד תחילת חום. מערבבים שום, פטריות, ו 3/4 כפית. מלח. לטגן 10 דקות או עד פטריות רכות מתאדה נוזל. מערבבים בייקון, פטרוזיליה, ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
שוםשום
פלפלפלפל
בייקוןבייקון
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בעוד פטריות מבשלות, מפזרים את שני הצדדים של סטייקים עם נשאר 1 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
3
Broil 5 1/2 " מחום 7 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
4
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
5
חותכים סטייקים לפרוסות דקות; לארגן על מגש, העליון עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
סטייק.סטייק.

ציוד

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.