קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

סיני חמש תבלינים חילוף צלעות

סיני חמש תבלינים חילוף צלעות
סינית חמש ספייס צלעות חילוף יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 2 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל של 1264 קלוריות. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם דבש, ספריבס קצר חזיר, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בג'ינג'ר הטחון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -35 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צלעות חילוף סיניות בסגנון אוכל, צלעות רזרביות מתוקות וחמוצות בסגנון אוכל סיני, ו מתוק פיתוי צלעות: תמרינדי-מזוגג חילוף צלעות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב רוטב סויה, חומץ יין לבן, שמן שומשום, דבש, אבקת חמישה תבלינים, שום וג ' ינג ' ר בשקית אחסון גדולה. לנער כדי לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
מוסיפים צלעות למרינדה; מקררים 4 עד 8 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים צלעות מהמרינדה ומניחים בתבנית צלייה; מכסים היטב בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מבשלים צלעות במשך שעה אחת, מסתובבים מדי פעם. הגדל את טמפרטורת התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים נייר כסף מהתבנית ואופים 20 דקות נוספות, הופכים פעם אחת, עד שהצלעות משחימות יפה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות אוסף מערת דה ריבוביל גוורצטרמינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
אוסף מערת דה ריבוביל גוורצטרמינר
אוסף מערת דה ריבוביל גוורצטרמינר
ליין צהוב לימון זה יש זר ארומטי עז, עם תווי תבלין וליצ ' י. על החיך, החומציות הבוגרת שומרת על היין טרי, אך עדין. זוג עם אוכל חריף, גבינות רכות ומאפים.גוורצטרמינר הוא הארומטי ביותר מבין יינות אלזס. עם ניחוחות הוורדים, הליצ ' י והתבלינים, הוא מייפה את החיך שלנו. רך, זה הולך טוב עם כבד אווז, קינוח על בסיס פירות. חצי יבש, הוא מלווה מנות מתובל או גבינות חזקות.