קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

סיפור Bap: תמנון פיקנטי על אורז (Nakji Dup Bap)

סיפור Bap: תמנון פיקנטי על אורז (Nakji Dup Bap)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סיפור Bap: תמנון פיקנטי על אורז (Nakji Dup Bap) יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קערות אורז, שימו את הרגליים במסננת, שימו את האורז בקערות ומעל זה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו ארוחת ערב הלילה: Bucatini עם רוטב תמנון התינוק הפיקנטי של ריטה, שרימפס ברביקיו של מר Story, ו סיפור ושאלה (מתכונים דומים).

מרכיבים

4פרוסותלחתיכות בגודל ביסלחתיכות בגודל ביס7בלאנש שעועית נבטים במים רותחים במשך כ 1-2 דקותבלאנש שעועית נבטים במים רותחים במשך כ 1-2 דקות9פרוסותשאר הירקות. אתה יכול להשתמש בכל סוג של ירק שאתה אוהב. כרוב ופלפלים הם גם אפשרויות טובותשאר הירקות. אתה יכול להשתמש בכל סוג של ירק שאתה אוהב. כרוב ופלפלים הם גם אפשרויות טובות101 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר10. שים קצת שמן במחבת תחתית כבדה מחומם בינוני. מוסיפים בצל, גזר וקישואים. מבשלים עד מתרכך10. שים קצת שמן במחבת תחתית כבדה מחומם בינוני. מוסיפים בצל, גזר וקישואים. מבשלים עד מתרכך11/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט4(חוֹרֶף)משחת צ'ילי אדומהמשחת צ'ילי אדומה2שים את הרגליים במסננת עם כפית קמח וכפית כמובן מלח. לשפשף אותו היטב עם הידייםשים את הרגליים במסננת עם כפית קמח וכפית כמובן מלח. לשפשף אותו היטב עם הידיים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1צ'ילי ירוקצ'ילי ירוק4ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל ירוקבצל ירוק11לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק ופלפל ירוק. מבשלים 1-2 דקותלאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק ופלפל ירוק. מבשלים 1-2 דקות1חלק Prepping התמנוןחלק Prepping התמנון12מוסיפים את הרוטב והתמנוןמוסיפים את הרוטב והתמנון120 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות1(חוֹרֶף)תמצית שזיףתמצית שזיף4(חוֹרֶף)אבקת צ'ילי אדום (להתאים את זה אם אתה לא אוהב את זה חריף מדי)אבקת צ'ילי אדום (להתאים את זה אם אתה לא אוהב את זה חריף מדי)3קערות אורז מבושלקערות אורז מבושל14שים את האורז לתוך קערות ולמעלה אותו עם כמה נבטי שעועית ותמנון. מקשטים עם אצות ושומשוםשים את האורז לתוך קערות ולמעלה אותו עם כמה נבטי שעועית ותמנון. מקשטים עם אצות ושומשום3(חוֹרֶף)סירופ בישול קוריאני (אתה יכול להחליף עם אגבה)סירופ בישול קוריאני (אתה יכול להחליף עם אגבה)3(חוֹרֶף)יין אורזיין אורז2(חוֹרֶף)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים4ריבס, קצוץ טרי או קפואכתוש אצות מתובלות ושומשום קלוי לקישוטכתוש אצות מתובלות ושומשום קלוי לקישוט2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1תיקיםנבטים היונבטים היו1תחתוך את הראשים של התמנונים. ודא שאתה לא לחתוך דרך הראש כמו הדיו ילך לכל מקוםתחתוך את הראשים של התמנונים. ודא שאתה לא לחתוך דרך הראש כמו הדיו ילך לכל מקום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3טובלים את התמנון לתוך מים רותחים במשך 3 שניות כל אחדטובלים את התמנון לתוך מים רותחים במשך 3 שניות כל אחד3יש לשטוף היטב במים זורמיםיש לשטוף היטב במים זורמים1קטןעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך6מערבבים היטב ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את הדברים האחריםמערבבים היטב ומניחים בצד בזמן שאתה מכין את הדברים האחרים3תמנון (nakji) רצוי טרי. ניתן למצוא בשווקים קוריאניים או אסיאתיים אחריםתמנון (nakji) רצוי טרי. ניתן למצוא בשווקים קוריאניים או אסיאתיים אחרים8לשטוף ולנקז. מתבלים במעט שמן שומשום ומלחלשטוף ולנקז. מתבלים במעט שמן שומשום ומלח13מערבבים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהתמנון רק מבושל דרך. אתה לא רוצה לבשל יותר מדי את התמנון כפי שהוא יקבל גומימערבבים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהתמנון רק מבושל דרך. אתה לא רוצה לבשל יותר מדי את התמנון כפי שהוא יקבל גומי