קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות54
ציון בריאות1
מגזין

סיר איטי העשב חזה הודו

סיר איטי העשב חזה הודו
סיר איטי חזה הודו עשב יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם יין לבן, חמאה, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו חזה הודו עם סיר איטי, סיר איטי העשב חזה הודו, ו חזה הודו עם סיר איטי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שוטפים חזה הודו ומייבשים במגבות נייר; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מניחים 2 ענפי רוזמרין, 2 ענפי טימין, 1/4 כוס בצל קצוץ ופרוסות חמאה לחלל חזה ההודו.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טימין טריטימין טרי
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
בצלבצל
3
מניחים עלי סלרי, בצל לבן שנותר ושאר ענפי הרוזמרין והטימין לסיר איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
טימין טריטימין טרי
בצל לבןבצל לבן
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
הניחו חזה הודו מעל ירקות ועשבי תיבול כשהחלק העליון פונה כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
ירקירק
עשבי תיבולעשבי תיבול
5
יוצקים יין לבן לסיר ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
6
מבשלים גבוה עד שהבשר רך ומדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של בשר השד קורא 170 מעלות (75 מעלות צלזיוס), כ -6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
7
תנו לחזה הודו לנוח 15 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.