סיר איטי של בשר בקר מתוק ומתובל
תבשיל בשר מתוק ומתובל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לכם מלח, מרק בקר קרטון, קמח ערבוב מהירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בישול איטי מתוק & חמוץ בשר בקר בריסקט, תבשיל בשר מתובל של בישולים איטיים, ו בשר בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים למעט קמח ב 3 1/2-4 ליטר בישול איטי, חיתוך בשר כדי להתאים במידת הצורך.
לכסות ולבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות.
הסר בשר כדי מגש חם; מכסים בנייר אלומיניום. הגדל את הגדרת החום לגובה. מקציפים קמח לתוך נוזל בישול חם, באמצעות מקציף חוט. מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה.
חותכים בשר ל 8 מנות; לשרת עם רוטב.